Lady GaGa, dată afară de la un meci de baseball

22 iunie, 2010

Lady Gaga a fost dată afară sâmbăta trecută de pe Yankee Stadium din New York, din cauză că era beată şi a avut un comportament indecent, potrivit femalefirst.co.uk. Cântăreaţa americană, aflată în loja VIP a stadionului, a băut whisky direct din sticlă şi a început să îşi maseze sânii în faţa spectatorilor.

Lady Gaga a fost dată afară sâmbăta trecută de pe Yankee Stadium din New York, din cauză că era beată şi a avut un comportament indecent, potrivit femalefirst.co.uk.

Cântăreaţa americană, aflată în loja VIP a stadionului, a băut whisky direct din sticlă şi a început să îşi maseze sânii în faţa spectatorilor prezenţi la meciul echipei The New York Yankees. În seara precedentă, cântăreaţa americană a fost fotografiată la un alt meci de baseball purtând doar un sutien şi o pereche de colanţi.

Sâmbătă, Lady Gaga a reuşit să treacă de cordonul de securitate de la Yankee Stadium din New York şi a ajuns până în loja VIP, unde a început să discute cu jucătorii acestei echipe de baseball, spunându-le tuturor că îi iubeşte foarte mult. Multe dintre soţiile sportivilor erau prezente în acea lojă şi nu au apreciat deloc declaraţiile artistei.

În cele din urmă, cântăreaţa americană a fost escortată în afara stadionului, iar directorul general al acestui club sportiv s-a declarat "stânjenit" de acest incident şi a anunţat că a iniţiat o anchetă cu scopul de a afla cum a reuşit Lady Gaga să treacă de cordonul de securitate.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}