Lady Gaga, în pragul nebuniei

14 iunie, 2010

Extravaganta solistă resimte din plin şocul celebrităţii venite peste noapte: are atacuri de panică, episoade depresive, crize de plâns pe scenă şi se crede bântuită de fantome. La sfârşitul lunii trecute, Lady Gaga (24) a reuşit să-şi aducă la disperare anturajul cu o pretenţie absolut ieşită din comun: a poruncit ca înainte de concertul său de la O2 Arena din Londra să i se facă rost de tot echipamentul necesar pentru detectarea fantomelor. Aşa încât staff-ul cântăreţei n-a avut încotro şi a trebuit să se conformeze. Noroc cu firma obscură a unui anume Dan Webb, care face bani frumoşi din comercializarea unor asemenea dispozitive. “Când am primit comanda, n-aveam idee pentru cine este. Apoi mi s-a explicat că echipamentul trebuie să fie complet şi ultraperformant, pentru că va fi folosit oriunde va cânta Lady Gaga”, povesteşte Webb, care astfel a asigurat “protecţia” cântăreţei pentru 5.000 de dolari.

Extravaganta solistă resimte din plin şocul celebrităţii venite peste noapte: are atacuri de panică, episoade depresive, crize de plâns pe scenă şi se crede bântuită de fantome.

La sfârşitul lunii trecute, Lady Gaga (24) a reuşit să-şi aducă la disperare anturajul cu o pretenţie absolut ieşită din comun: a poruncit ca înainte de concertul său de la O2 Arena din Londra să i se facă rost de tot echipamentul necesar pentru detectarea fantomelor. Aşa încât staff-ul cântăreţei n-a avut încotro şi a trebuit să se conformeze. Noroc cu firma obscură a unui anume Dan Webb, care face bani frumoşi din comercializarea unor asemenea dispozitive. “Când am primit comanda, n-aveam idee pentru cine este. Apoi mi s-a explicat că echipamentul trebuie să fie complet şi ultraperformant, pentru că va fi folosit oriunde va cânta Lady Gaga”, povesteşte Webb, care astfel a asigurat “protecţia” cântăreţei pentru 5.000 de dolari.

Nu este singura ei cerinţă care frizează nebunia. De curând, ea şi-a umplut casa din Los Angeles cu oglinzi uriaşe care îi distorsionează imaginea. Ce se-ntâmplă cu Gaga? A înnebunit sau vorbim doar despre fiţe de vedetă? Concertul de pe 28 mai, de la Nottingham (Anglia), a scos la iveală o solistă cu nervii la pământ. Cântăreaţa a izbucnit atunci în plans, cerându-le fanilor să cânte cât îi ţin plămânii pentru bunicul ei bolnav. Asta după ce, cu cinci zile în urmă, îşi concediase brusc toată echipa de securitate, pentru că un fan înrăit a reuşit să urce pe scenă, în timpul unui concert din Japonia. Din ce în ce mai slabă şi cu chipul consumat de chinurile statutului de vedetă, Lady Gaga pare să cedeze sub presiunea celebrităţii. De altfel, la sfârşitul lui 2009 şi în ianuarie anul acesta, a ajuns chiar să-şi anuleze câteva concerte din cauza epuizării fizice şi a deshidratării.

„A slăbit deja nouă kilograme. Tot timpul spune că suferă de foame, pentru că pur şi simplu refuză să mănânce”, a declarat un membru al staff-ului ei. Iar pentru a face faţă stresului recurge la droguri, fără să facă din asta un secret: „Puţin Ecstasy, consumat din când în când, n-a ucis pe nimeni”. Doar din când în când, pentru că în restul timpului solista spune că apelează la medicamente prescrise de doctori. „Nu-mi mai pot controla gândurile. Sunt torturată, dar îmi place. Gândurile sunt de neoprit, la fel este şi muzica”, se confesează Gaga.

E drept că acum susţine că a renunţat la cocaină, de care a fost dependentă până în urmă cu doi ani. Dar apariţiile ei din ce în ce mai şocante, cum a fost cea de pe 9 iunie, la festivitatea surorii ei, Natali Germanotta, de absolvire a liceului, par „pudrate” din belşug cu cocaină. Ascunsă sub o pălărie uriaşă, cu un văl negru din dantelă, cântăreaţa afirmă că acest tip de vestimentaţie o protejează de diavol în general şi de oamenii din jur în particular. Gaga a luat-o razna şi e în mare pericol să piardă partida de poker cu celebritatea.Recente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG