Lindsay Lohan, drogată la nunta unor prieteni. Vezi ce probleme le-a făcut mirilor!

28 august, 2015
lindsay lohan jpeg

Face ce face şi ajunge în mijlocul scandalului. Vorbim, bineînţeles, de Lindsay Lohan care weekendul trecut a participat la nunta unor prieteni de-ai ei şi care a găsit de cuviinţă să le strice acestora momentul unic în viaţă.

În primul rând, trebuie să menţionăm că actriţa şi-a făcut apariţia la nunta respectivă într-o rochie albă, sfidând astfel ”legea nescrisă” a outfiturilor acceptate la o nuntă. Este posibil să fi vrut să fie în atenţia tuturor, însă judecând după ce s-a întâmplat ulterior, credem că reuşea şi fără să-ncerce să eclipsese mireasa.

image

A întrecut orice imaginaţie! Un prieten de-al actriţei a povestit pentru publicaţia Page Six că Lindsay s-a comportat total nepotrivit, trecând de la paranoia la fericire în doar câteva secunde. Potrivit spuselor lui, Lindsay s-a dat în spectacol în noaptea petrecerii, iar apoi a început să strige la toţi invitaţii, fiind convinsă că cineva a fotografiat-o: ”Cine a făcut fotografia? Cine a fost idiotul?”, ar fi ţipat actriţa.

Mai mult de atât, această sursă a mai povestit că în timpul ceremoniei religioase Lindsay s-a plictisit atât de tare, încât a început să-şi facă unghiile şi să butoneze de zor telefonul.

Şi asta nu e tot. După doar patru ore petrecute la respectiva nuntă, Lindsay a plecat acasă, unde s-a dezbrăcat şi a început să strige de zor că a fost drogată. ”S-a întors la vila sa, unde alerga goală şi striga că a fost drogată”, povesteşte acelaşi prieten.

Sursa foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg