Lindsay Lohan, drogată la nunta unor prieteni. Vezi ce probleme le-a făcut mirilor!

28 august, 2015
lindsay lohan jpeg

Face ce face şi ajunge în mijlocul scandalului. Vorbim, bineînţeles, de Lindsay Lohan care weekendul trecut a participat la nunta unor prieteni de-ai ei şi care a găsit de cuviinţă să le strice acestora momentul unic în viaţă.

În primul rând, trebuie să menţionăm că actriţa şi-a făcut apariţia la nunta respectivă într-o rochie albă, sfidând astfel ”legea nescrisă” a outfiturilor acceptate la o nuntă. Este posibil să fi vrut să fie în atenţia tuturor, însă judecând după ce s-a întâmplat ulterior, credem că reuşea şi fără să-ncerce să eclipsese mireasa.

image

A întrecut orice imaginaţie! Un prieten de-al actriţei a povestit pentru publicaţia Page Six că Lindsay s-a comportat total nepotrivit, trecând de la paranoia la fericire în doar câteva secunde. Potrivit spuselor lui, Lindsay s-a dat în spectacol în noaptea petrecerii, iar apoi a început să strige la toţi invitaţii, fiind convinsă că cineva a fotografiat-o: ”Cine a făcut fotografia? Cine a fost idiotul?”, ar fi ţipat actriţa.

Mai mult de atât, această sursă a mai povestit că în timpul ceremoniei religioase Lindsay s-a plictisit atât de tare, încât a început să-şi facă unghiile şi să butoneze de zor telefonul.

Şi asta nu e tot. După doar patru ore petrecute la respectiva nuntă, Lindsay a plecat acasă, unde s-a dezbrăcat şi a început să strige de zor că a fost drogată. ”S-a întors la vila sa, unde alerga goală şi striga că a fost drogată”, povesteşte acelaşi prieten.

Sursa foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg