Mariah Carey vrea canapeaua lui Michael Jackson

26 iunie, 2010

Mariah Carey doreşte să cumpere o canapea care i-a aparţinut cântăreţului Michael Jackson şi care a fost scoasă la licitaţie vineri, înLas Vegas. Mariah l-a angajat pe designerul ei Kenneth Bordewick pentru a licita un set de mobilier de sufragerie, din care face parte acea canapea.

Mariah Carey doreşte să cumpere o canapea care i-a aparţinut cântăreţului Michael Jackson şi care a fost scoasă la licitaţie vineri, în Las Vegas.

Mariah Carey l-a angajat pe designerul ei Kenneth Bordewick pentru a licita un set de mobilier de sufragerie, din care face parte acea canapea. Licitaţia este organizată de casa Julien's din Las Vegasşi se desfăşoară sub genericul "Michael Jackson Anniversary Day Auction".

Piesele de mobilier au fost cumpărate de Michael Jackson în 2009 şi urmau să decoreze reşedinţa sa din Londra, unde starul american trebuia să susţină, începând din iulie anul trecut, o serie de 50 de concerte. Printre celelalte obiecte care vor participa la această licitaţie se numără o mănuşă purtată de Michael Jackson în timpul turneului său din 1984, "Victory", şi un autograf pe care l-a semnat într-una dintre ultimele sale zile de viaţă.Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg