Relaţie amoroasă între Barack Obama şi Beyonce?

11 februarie, 2014
beyonce si obama 2 jpeg

Despre prietenia dintre familia Obama şi cuplul cu cea mai mare influenţă în showbizul american, Beyoncé- Jay-Z, se ştia de ceva timp. Însă bomba lansată de un fotograf francez este legată de ceva mai mult. Aşadar, presa din SUA este pe punctul de a dezvălui relaţia secretă înfiripată între preşedintele american

Despre prietenia dintre familia Obama şi cuplul cu cea mai mare influenţă în showbizul american, Beyoncé- Jay-Z, se ştia de ceva timp.

Însă bomba lansată de un fotograf francez este legată de ceva mai mult. Aşadar, presa din SUA este pe punctul de a dezvălui relaţia secretă înfiripată între preşedintele american şi Beyonce, susţine cotidianul francez „Le Figaro”, care îl citează pe fotograful francez Pascal Rostain.

image

Rostain a divulgat în timpul unei emisiuni a postului francez de radio Europe 1 că presa americană se pregăteşte să divulge astăzi o legătură între Obama şi Beyonce, vedetă căsătorită cu rapperul Jay-Z.

„Ştiţi că, în acest moment, în Statele Unite, este pe cale să se consemneze ceva extraordinar. Într-un prim moment au existat imagini fixe sau televizate ale cuplului Obama devenit puţin cam distant. În mod legitim se pot pune câteva întrebări. Am constatat acelaşi lucru examinând imagini între Hollande şi Trieiweiller. Apoi a apărut zvonul. Cel cu Obama şi Beyonce, de exemplu. Dar pentru că este doar un zvon, nu trebuie mers pe teren pentru a verifica? Nu trebuie uitate Marilyn sau Monica Lewinsky. Poţi fi preşedinte al primei puteri a lumii, dar nu eşti mai puţin om”, concluzionează Rostain.

Citeşte mai multe aici!Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}