Rivala lui JLo? Ea susține că a primit mesaje de la Ben Affleck. S-a întors actorul la vechile obiceiuri?

23 aprilie, 2022

Este frumoasă din cap până-n picioare și poate avea orice bărbat își dorește. Chiar și pe Ben Affleck, unul dintre cei mai răvniți actori de la Hollywood. Mai ales că nici el n-a fost deloc indiferent la frumusețea ei...

image

Blondina este nimeni alta decât Emma Hernan, o vedetă de reality show care apare în emisiunea “Selling Sunset” de pe Netflix. Cu alte cuvinte este un agent imobiliar de succes, care mai are și propriile afaceri în plină desfășurare.

Ei bine, juna care nu numai că este frumoasă, ci este și deșteaptă pretinde că Affleck s-a dat la ea. Șoc și groază! Actorul a pierdut-o odată pe Jennifer Lopez pentru că s-ar fi dus la un club de striptease și apoi a plecat acasă cu una dintre dansatoare. Acum riscă oare din nou să rupă logodna cu diva latino tot pentru că-i fug ochii spre altă femeie?!

“Mi-a trimis sau nu texte private…”, ne amăgește agentul imobiliar de 30 de ani, în episolul al cincilea din sezonul 5 al emisiunii “Selling Sunset”. “E posibil să-mi fi propus de câteva ori să luăm… cafeaua împreună”, a continuat blondina cu insinuările.

image

Hernan și-a amintit despre acest lucru când stătea de vorbă cu colega ei din emisiune, Chrishell Stause, care o întrebase dacă a încercat vreodată să intre pe aplicația de dating a celebrităților, Raya. “Mai ții minte când Ben Affleck a devenit viral pe TikTok pentru că-i trimisese unei fete un mesaj?…”, a întrebat-o Stause. Iar Emma și-a amintit de filmarea cu pricina pentru că și ea fusese una dintre fetele pe care starul hollywoodian le contactase.

“Ai fi putut să împiedici Bennifer 2.0!”, i-a spus amica mai în glumă, mai în serios. “Omul era ieșit la vânătoare!”

Se pare că replica cu care i-a stârnit Ben atenția Emmei a fost legată de locul în care s-au născut amândoi – Boston. “Avem Bostonul în comun. A fost foarte drăguț!”, i-a replicat Hernan prietenei sale.

image
Mai multe pentru tine...

PageSix a publicat materialul în care Affleck a fost dat de gol că-și căuta iubită pe Raya, în octombrie 2019. Apoi, în aprilie 2021, actorul a devenit viral cu filmulețul lui de pe Instagram, în care a întrebat-o pe o domnișoară de ce l-a blocat și nu mai e prietenă cu el.

Să sperăm că Ben și-a închis de atunci contul de pe Raya, pentru că noua și vechea lui logodnică, Jennifer Lopez, n-ar aprecia deloc să mai trimită și acum mesaje private fetelor frumoase de pe aplicațiile de întâlniri amoroase.

Foto - Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg