Tiger şi Elin Woods, aproape de păruială

29 iunie, 2010

Pentru unul dintre cele mai cunoscute cupluri ale scenei sportive nu se mai pune problema dacă va rămâne împreună ci dacă se poate purta civilizat atunci când se află în aceiaşi încăpere. Cei doi s-au văzut cu ocazia aniversării fiicei lor, Sam, şi s-au certat încontinuu.

Pentru unul dintre cele mai cunoscute cupluri ale scenei sportive nu se mai pune problema dacă va rămâne împreună ci dacă se poate purta civilizat atunci când se află în aceiaşi încăpere. Cei doi s-au văzut cu ocazia aniversării fiicei lor, Sam, şi s-au certat încontinuu.

Potrivit unor persoane prezente la eveniment, el a întârziat o oră şi a venit însoţit de consilierul său de imagine, dar şi de o femeie necunoscută, motiv pentru care cei doi soţi şi-au aruncat tot timpul priviri ucigătoare şi cum se apropiau unul de celălalt se certau. „Din fericire, au reuşit să lase deoparte aceste momente tensionate în momentul în care a fost adus tortul, iar Sam se pregătea să sufle în lumânări”, a povestit unul dintre martori. „A fost evident faptul că Tiger a încercat să se revanşeze faţă de Sam pentru că nu a fost acasă de ziua ei, însă, din păcate, nu i-a reuşit”, a adăugat un alt apropiat al cuplului. „În ciuda relaţiei dintre ei, amândoi încearcă să facă ce e mai bine pentru copii, iar Elin a făcut tot posibilul să atenueze agitaţia creată în jurul lor”, a mai spus acesta. În orice caz, faptul că Elin şi Tiger au petrecut câteva ore în aceiaşi încăpere este categorisit drept unul extrem de rar, iar apropiaţii nu se aşteaptă să asiste la un moment asemănător prea curând. El s-a întors pe terenul de golf, iar zvonurile potrivit cărora cei doi soţi ar încerca să-şi repare căsnicia sunt tot mai departe de adevăr. Surse apropiate ale familiei Woods au declarat chiar că Elin şi Tiger să pregătesc să semneze hârtiile de divorţ. Ea a încercat să-şi ierte soţul după diversele escapade pe care le-a avut acuzând dependenţa de sex, se pare însă că nu a reuşit să depăşească momentele penibile la care a fost supusă după declaraţiile amantelor lui Tiger.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg