Tom Hanks, nefericit în copilărie

12 iulie, 2010

Actorul susţine că nu este capabil să menţină timp mai îndelungat o relaţie, din cauza copilăriei lui dificile pe care a avut-o. Tom Hanks a făcut destăinuiri despre prima parte a vieţii lui şi a uimit pe toată lumea cu greutăţile prin care a trecut. Părinţii actorului din „Philadelphia” au divorţat când el nu avea mai mult de cinci ani.

Actorul susţine că nu este capabil să menţină timp mai îndelungat o relaţie, din cauza copilăriei lui dificile pe care a avut-o.

Tom Hanks a făcut destăinuiri despre prima parte a vieţii lui şi a uimit pe toată lumea cu greutăţile prin care a trecut. Părinţii actorului din „Philadelphia” au divorţat când el nu avea mai mult de cinci ani. După acest eveniment nefericit, Tom a fost nevoit să se mute împreună cu fraţii lui dintr-un oraş într-altul, la dorinţa tatălui său Amos. Iar lipsa stabilităţii pe care a cunoscut-o la o vârstă fragedă i-a afectat capacitatea de a-şi pune încrederea în alţii. „Când eram copil, ne mutam foarte des şi nu apucam niciodată să-mi fac prieteni pe care să ajung să-i cunosc bine. Eram tot timpul pe picior de plecare. Tatăl nostru era bucătar şi îl însoţeam oriunde avea treabă. Pe mama apucam să o vedem doar în vacanţe. Per total, am avut trei mame, patru taţi, cinci şcoli pe care le-am frecventat şi 10 case în care am locuit. Copilăria mea nu a fost deloc senină. Şi, din cauza asta, nu mă deschid uşor în faţa oamenilor. Acum mă pot preface că sunt prieten apropiat cu cineva, pentru ca apoi să nu mai am de-a face nimic cu persoana respectivă timp de 18 luni”, a declarat Hanks pentru „Daily Mirror”.Recente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}