Vedete care au avut relaţii cu bărbaţi însuraţi

20 decembrie, 2016
deschidre jpeg

Să-l găseşti pe “Mr. Perfect” nu e lucu uşor nici la Hollywood, mai ales când acesta este deja căsătorit. Şi totuşi, nicio morală nu le-a oprit pe următoarele vedete să se îndrăgostească de bărbaţi, transformându-i în adulterini. Şi fie că a fost vorba despre o aventură sau despre o poveste de dragoste în toată regula, acestea nu au trecut neobservate.

Tori Spelling

Tori Spelling & Dean McDermott

Actriţa era căsătorită cu Charlie Shanian atunci când s-a cuplat pentru prima dată cu Dean McDermott, căsătorit, la rândul lui, cu Mary Jane Eustace. Călcâiele li s-au aprins pe platourile de filmare pentru filmul “Mind Over Murder” (2005), însă karma s-a răzbunat în 2014, când McDermott a recunoscut că a înşelat-o pe Tori, devenită între timp soţie, dar aventura nu a dus la divorţ. Tori povestea în reality show-ul său: “Mi-a fost foarte greu să accept situaţia, dar cumva aşa l-am cunoscut şi eu pe Dean. Era căsătorit şi am făcut sex în prima noapte în care ne-am cunoscut”.

Amanda Seyfried

Thomas Sadoski & Amanda Seyfried

Deşi actriţa şi-a făcut apariţia în public alături de Thomas Sadoski în martie 2016, dar Radar Online a publicat un articol conform căruia cei doi se întâlneau încă de pe vremea în care el era însurat cu Kimberly Hope. Amanda şi Tom s-au cunoscut în 2015 cu ocazia unei producţii de Broadway. În august 2015, Sadoski înainta actele de divorţ, iar la câteva săptămâni Amanda se despărţea de logodnicul ei, Justin Long.

Kristen Stewart

Kristen Stewart & Rupert Sanders

În timpul relaţiei cu Robert Pattinson, în 2012, paparazzi au surprins-o sărutându-se cu regizorul Rupert Sanders. Urmările au fost epice: Kristen şi-a cerut scuze în public pentru că l-a înşelat pe Pattinson, în timp ce nevasta lui Rupert, Liberty Ross, şi-a şters contul de Twitter şi a înaintat actele de divorţ.

Sienna Miller

Sienna Miller & Balthazar Getty

Deloc străină de ceea ce înseamnă relaţie extraconjugală, aceasta a fost surprinsă în timpul unui moment pasional cu actorul însurat şi tată a doi copii,  Balthazar Getty. Fotografiile au fost făcute în timpul unei escapade pe un  yacht, în 2008, iar aventura se pare că a durat un an, după care Getty a ales să se împace cu soţia sa, Rosetta. Sienna, de altfel, nu este foarte mândră de această întâmplare, declarând pentru revista GQ: “Probabil totul s-a văzut extrem de nasol din afară, poate nu am mai părut deloc o fată simpatică, de treabă, dar adevărul este că niciodată nu am fost o femeie care s-a conformat regulilor”.

LeAnn Rimes

LeAnn Rimes & Eddie Cibrian

LeAnn era măritată cu Dean Sheremet când l-a cunoscut pe frumosul actor în timpul filmărilor pentru „Northern Lights” (2009). Eddie era şi el căsătorit cu Brandi Glanville şi avea şi doi copii, însă acest lucru nu l-a împiedicat să se implice într-o relaţie extraconjugală pentru ca, mai apoi, să se căsătorească cu amanta LeAnn.

Evan Rachel Wood

Evan Rachel Wood & Marilyn Manson

Deşi Dita Von Teese nu a dat numele celei care a despărţit-o, în 2006, de soţul ei, celebrul Marilyn Manson, aceasta a declarat că o amantă a fost motivul separpării. N-a durat mult până ce tabloidele au dezvăluit-o pe cea care i l-a furat pe Manson: Evan Rachel Wood, actriţa ce face acum furori în serialul Westworld. După divorţ, Dita declara: „Nu eram de acord cu stilul său de viaţă, iar altcineva a apărut la un moment dat în viaţa lui. Şi indiferent cât de mult îl iubeam, nu am acceptat să îl împart cu altcineva. Am plecat cu mâna goală pentru că ştiam că aventura se consuma chiar în casa noastră şi nu am vrut nicio canapea şi niciun pat care să îmi amintească de trădare ”.

Alicia Keys

Alicia Keys & Swizz Beatz

Solista şi Swizz Beatz sunt adorabili împreună, numai că Mashonda, fosta soţie a lui Beatz, nu prea e de acord cu asta. Când cei doi şi-au oficializat relaţia, în 2009, aceasta îi declara război Aliciei: „Cred că după un an şi jumătate de relaţie extragonjugală cu soţul meu, timp în care v-aţi prefăcut că nu vă cunoaşteţi, e momentul să ne confruntăm.. Nu ai idee câtă suferinţă mi-a provocat această aventură şi dacă citeşti aceste rânduri, află că ai contribuit la divorţul dintre mine şi Swizz. Te-am rugat să te retragi şi să mă laşi să îmi rezolv problemele de familie, cele pe care tu le-ai creat... ”Recente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg