Vedete care au născut prin cezariană

8 aprilie, 2015

Rata naşterilor prin cezariană este din ce în ce mai mare. Chiar dacă tendinţa este de a crede că vedetele vor să nască prin cezariană, sunt multe femei astăzi care aderă la această tehnică, din diferite motive. Deşi a da naştere în propriul cămin

Rata naşterilor prin cezariană este din ce în ce mai mare. Chiar dacă tendinţa este de a crede că vedetele vor să nască prin cezariană, sunt multe femei astăzi care aderă la această tehnică, din diferite motive. Deşi a da naştere în propriul cămin este din ce în ce mai la modă în mai multe ţări, inclusiv SUA, o treime din naşterile de la Hollywood sunt prin cezariană.

Iată câteva dintre divele lumii, care au dat naştere prin cezariană.

Christina Aguilera şi-a programat naşterea prin cezariană la primul său copil, Max, în cea de-a 37-a săptămână de sarcină. “Nu voiam niciun fel de surpriză. Sincer, nu aş fi făcut faţă vreunei ruperi vaginale. Am auzit tot felul de poveşti groaznice despre femei care s-au chinuit şi tot la cezariană au ajuns. Cea mai grea parte a fost să mă decid asupra zilei de naştere. Aş fi vrut să las soarta să decidă când să vină, dar în acelaşi timp m-am simţit pregătită să nasc şi mai devreme” a declarat cântăreaţa.

Vedete care au născut prin cezariană – Britney Spears speriată de mama ei în legătură cu naşterea naturală

Britney Spears a fost înspăimântată de avertismentele mamei sale, care i-a spus înainte să nască că a da naştere a fost cea mai chinuitoare experienţă din viaţa ei. Aşa că, Britney a ales să nască doi copii prin cezariană.

Marcia Gross a dat naştere celor două fetiţe gemene tot prin cezariană. “Şi cine a spus că a fost uşor? Nu mi-a plăcut deloc, nici măcar un minut…am auzit-o pe Savannah când a ieşit, pentru că ştiam că va ieşi prima şi apoi am aşteptat să vină şi Eden. Dar nu mi-am dat seama că le-au scos pe amândouă aşa de repede. Mă gândeam că ceva este în neregulă, dar ea era deja născută ” a declarat Marcia după naştere.

Jennifer Lopez a născut tot prin cezariană, dar înainte de naştere a asistat la naşterea naturală a surorii sale şi deşi era recomandat ca ea să nască prin cezariană, s-a gândit o clipă că naşterea naturală poate fi ce potrivită pentru a da naştere.

Camila Alves a născut tot prin cezariană, după ce la primul născut a stat în travaliu 60 de ore. Deşi Matthew McConaughery a fost alături de soţia sa şi a vrut ca ea să nască natural, acest lucru nu s-a putut. Oricum, actorul a declarat că este cel mai sălbatic lucru la care a asistat.

Vedete care au născut prin cezariană – Kate Winslet moare de ruşine că nu a putut naşte natural

Kate Winslet şi-a minţit prietenii că a născut natural, din cauza faptului că pentru ea, a fi femeie puternică înseamnă să poţi da naştere natural. Mai ales că toată lumea îi spusese că are şolduri perfecte pentru naştere. Pentru ea, a nu putea să naşti pe cale naturală înseamnă să nu poţi face faţă multor lucruri în viaţa de femeie.

Angelina Jolie s-a bucurat de naşterea prin cezariană, rămânând uimită de ce poate face corpul, se poate adapta la orice. Pink a avut şi ea o experienţă neplăcută. Îşi planificase totul ca la carte să nască natural, dar copilul nu a vrut să se întoarcă în poziţia de naştere şi a trebuit să nască prin cezariană.

Victoria Beckham a optat şi ea tot pentru cezariană pentru toţi copiii ei. Gwen Stefani a dat naştere celor trei copii ai săi tot prin cezariană într-un spital din LA.Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg