Diana Bart & Maira Sofia: „Revelionul în Budapesta nu este prima ei vacanţă cu maşina!“

28 decembrie, 2017
DSC 8048 jpeg

Am stat de vorbă cu vedeta Prima TV despre cum arată primele ei sărbători în calitate de mamă. Iar adorabila ei fetiţă de doar şapte luni, Maira, pur şi simplu ne-a topit.

Diana, pe cine avem noi aici, la primul ei Crăciun?

Ea este Maira Sofia şi, pe 20 decembrie, face şapte luni. Este minunată. Mă gândesc, câteodată, că atunci când ea o să crească, o să-mi pară rău că se termină perioada asta. De când am adus-o acasă ziceam că îmi place că este micuţă şi pot face ce vreau cu ea. Dar sunt convinsă că ne aşteaptă şi alte etape, din ce în ce mai frumoase.

image

Crezi că la vârsta asta fragedă va înţelege ceva din Sărbători?

Să ştii că da, pentru că zilele trecute am făcut bradul şi am ţinut-o intenţionat la fiecare glob pe care l-am agăţat şi când am aprins luminiţele. Râdea încontinuu şi văzând şi bucuria mea, a tatălui ei şi a căţeluşului nostru, care stă numai pe lângă brad, sunt convinsă că şi ea se bucură la rândul ei, în măsura în care percepe asta. Este, oricum, bucuroasă când vede lumini, când vede oameni.

Îi veţi pregăti şi cadouri?

Da. Am şi un album cu fotografii ale ei, cu momente de când s-a născut şi până acum, în care o să adaug poze cu amintiri. Vreau să aibă aceste amintiri, pentru că eu şi acum mă uit cu drag la puţinele poze pe care le aveam de la ai mei, de când eram mică. Vreau să imortalizez toate momentele din viaţa ei în acel album şi să-l aibă mai departe.

Revelionul o să vă ţină acasă?

Iniţial aşa voiam, dar ne-am hotărât pe ultima sută de metri să plecăm la Budapesta cu maşina. Dar nu este prima ei vacanţă cu maşina. Am fost la mare de două ori cu ea, şi-n plus, şi la Viscri şi Sighişoara. Doarme în maşină, este extrem de cuminte şi stă şi singură în scaunul de bebeluş, pe bancheta din spate. Am obişnuit-o de mică, tocmai ca să nu avem probleme.

image

Şi pentru că eşti implicată în fenomenul ăsta de parenting, chiar sunt curioasă dacă ştii metode inedite de liniştire a bebeluşului.

Dacă vorbesc cu ea şi o iau în braţe şi o mângâi, parcă mă înţelege şi se linişteşte. Sau o altă metodă este să audă apa curgând. Dau drumul la robinet, aude apa şi se linişteşte. În plus, mi-am descărcat o aplicaţie pe telefon cu zgomote ale naturii, ciripit de păsări, susur de apă şi toate chestiile astea funcţionează foarte bine. În schimb, dacă mă enervez atunci când plânge, îi transmit energia mea negativă. Dacă mă calmez şi mă echilibrez, şi plânsul ei e mai domol.

Care este diferenţa ideală între fraţi? Sau mai bine zis, când te gândeşti să-i dăruieşti Mairei un tovarăş de joacă?

Eu cred că diferenţa ar trebui să fie de doi ani, atâţia sunt şi între mine şi fratele meu şi între soţul meu şi cumnata mea. Deja, la doi ani, ea va putea înţelege mai bine venirea frăţiorului pe lume. Oricum, eu nu pot să rămân însărcinată mai repede de un an şi jumătate de la naşterea ei, pentru că am născut prin cezariană, deşi am stat în travaliu timp de 13 ore. M-au operat de urgenţă pentru că şi-a înfăşurat cordonul în jurul gâtului. Şi nici nu aş vrea să risc, pentru că nu mai am nici vârsta la care să-mi permit asta. Merg pe 37 de ani.

Felicitări, nu-ţi arăţi deloc vârsta!

Mulţumesc. Mă ajută şi gena, dar am şi grijă de mine, duc o viaţă echilibrată. Mă setez foarte bine mental şi am grijă şi de alimentaţie, sunt cumpătată. Am fost crescută în spiritul ăsta de mică.

Foto: Sorin Stana, make-up: cristian bucă, laura perian; hair-style: elena oprea, mariana rotaru/gett’s artistic team; stilist: madena; vestimentaţie: cristallini, Cloche, m. marquise, rhea costa, aldo, miusette, Nissa, Pandora, Next; locaţie: mulţumim hala cu flori, str. popa nan, nr. 82, bucureştiRecente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG