EXCLUSIV George Burcea: "Nu sunt mândru că m-am despărţit de Andreea, dar nici nu regret"

24 septembrie, 2020
6 george burcea exclusiv divort andreea balan 3 jpg jpeg

Poate pentru unii ar putea părea că cel mai greu e să treci printr-un divorţ, însă când viaţa te pune la încercare de mic şi dramele care se contopesc cu destinul tău te fac să scrii un roman şi să visezi la ecranizarea lui, nu putem spune decât că George ştie să se ia la trântă cu destinul.

Destinul care i-a scos în cale şi cea mai recentă provocare, participarea la reality-show-ul difuzat de PRO TV, care pentru el a venit ca un catharsis, dar şi ca o întoarcere la origini. Şi dacă vă veţi delecta cu acest interviu, veţi înţelege de ce...

Cu toţii am fost surprinşi să te vedem la Fermă. E primul reality-show la care ai primit oferta să participi?

George: Da, este primul reality-show la care am primit oferta să particip şi sunt foarte încântat de acest lucru. Faptul că producătorii au văzut în mine un om cu potenţial şi au avut încredere că pot fi un bun fermier mi-a dat mare încredere. ,,Talentul e încrederea în tine însuţi, în forţa ta”, cum spune actorul, un personaj din Azilul lui Gorki.

Cât a contat aspectul financiar în decizia luată de a merge în Fermă?

Eu am plătit PRO TV-ul să mă ia în show. Glumesc... Aspectul financiar contează chiar şi atunci când faci lucruri pe care le iubeşti, pentru că stomacul cedează după 48 de ore de iubire fără mâncare. Avem copii, avem viaţă personală, chirii, facturi de plătit. Dincolo de aspectele financiare, mi-am dorit foarte mult o conexiune cu PRO TV-ul. Îmi doream de foarte mult timp să colaborez cu ei, pentru că sunt cei mai buni, iar eu îmi doresc să stau lângă cei mai buni oameni, căci doar aşa mă pot dezvolta.

7 george burcea exclusiv divort andreea balan 1 jpg jpeg

Divorţul a venit la scurt timp după o nuntă de poveste. Când s-a produs ruptura dintre voi, de fapt?

Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o ,,nuntă” în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o. La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă.

Simţeai că dispăruseră sentimentele?

Da, faţă de Andreea, soţia mea, dispăruseră, dar nu şi faţă de Andreea mama fetiţelor mele. Acelea vor exista pentru totdeauna, iar fără ea nu puteam face aceşti copii minunaţi. Deşi orgoliile sunt mari, poate într-o zi vom ajunge să ne dăm seama unde s-a greşit şi de ce s-a greşit... Asta dacă va mai conta acest lucru.

Într-un interviu din OK! spuneai că eşti un visător şi că, dacă ai înceta să visezi, interiorul tău se va stinge. Ce s-a stins în tine după perioada asta grea şi care e cel mai mare vis al tău?

Cred că cea mai mare ruptură este cea legată de copii. Faptul că nu mai sunt zilnic cu ele şi faptul că eu eram dependent de ele şi ele de mine. Îmi doresc să fiu sănătos, să joc în cât mai multe proiecte, să-mi scot această carte şi să produc un film bazat pe ea. Şi cel mai important lucru e să terminam odată cu acest divorţ. Mi se pare că cineva este îndrăgostită de scandal şi de apariţii şi ar dori ca procesul să mai ţină câţiva ani, aşa cum au mai fost şi alte scandaluri. În mine s-au stins dragostea şi respectul faţă de soţia Andreea Bălan. Atenţie, nu vorbim de mama Andreea Bălan, căci ea va exista mereu, indiferent la câte tertipuri de presă apelează pentru a mă distruge, aşa cum mi-a promis în momentul în care i-am spus că îmi doresc să divorţez.

Toată lumea a comentat povestea tatuajului tău, acela care vă portretizează, în mod abstract, pe tine şi pe Andreea. În afară de faptul că veţi fi legaţi pe viaţă de cele două fetiţe, Ella şi Clara, ce simţi acum pentru Andreea, în ce s-au transformat sentimentele după aceste momente grele?

Îmi doresc să ştie că nu o urăsc, aşa cum crede ea, doar că tind să o înţeleg, cumva. Ea a fost hăituită toată viaţa, e obişnuită ca lumea să o urască. Eu îi mulţumesc şi o respect pentru cele două minuni din vieţile noastre. Ea va rămâne, însă, mereu în sufletul meu şi îmi doresc să fie fericită în special pentru copiii noştri. Ea nu a înţeles că de asta am plecat, ca să nu transmit copiilor nefericirea mea, însă i-a fost greu, şi o înteleg şi aici, să accepte că cineva poate să o părăsească pe regina Andreea Bălan...

8 george burcea exclusiv divort andreea balan 2 jpg jpeg

Aveai ceva de ascuns, vorbeai cu altă femeie?

Nu, n-am avut niciodată nimic de ascuns faţă de ea şi sunt mândru de faptul că niciodată nu am înşelat-o. Când am simţit că nu mai merge, am ales să plec. Am prins-o de multe ori că îmi umbla în telefon sau îmi făcea capturi de ecran, apoi îşi trimitea pozele pe telefonul ei, dar nu i-am spus nimic niciodată, tocmai pentru că nu am avut secrete faţă de ea.

7 ok magazine septembrie jpg jpeg

Noua ediţie OK! este disponibilă la toate punctele de difuzare a presei.Recente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg