Exclusiv! Iuliana Luciu, despre căsătorie şi copil: "Îmi doresc ceva stabil, nu o relaţie doar de dragul de a fi cu cineva"

17 decembrie, 2019
6 iuliana luciu 5 jpg jpeg

A fost o vreme când sora ei, Nicoleta Luciu, era pe micul ecran, iar Iuliana o privea de acasă. Acum, s-au inversat lucrurile.

32 de ani, Iuliana Luciu ştie, în primul rând, ce nu vrea. Fuge cu orice preţ de plictiseală. Şi iubeşte adrenalina. Asta cred că se observă şi la emisiunea Ghiceşte vedeta, de pe Antena Stars, unde o poţi vedea alături de Andrei Ştefănescu. Probele din emisiune îmi par, însă, floare la ureche pe lângă provocarea pe care ea însăşi şi-a lansat-o. Fiindcă Iuliana şi-ar dori să regăsească cumva adrenalina şi în relaţia de cuplu. Asta nu e uşor de găsit atunci când proiectezi lucrurile pe termen lung.

Tu ai fost tot timpul discretă în privinţa relaţiilor personale. Te-ai gândit că excesul de discreţie incită presa la speculaţii?

stanga
dreapta
1 iuliana luciu 1 jpg jpeg
2 iuliana luciu 2 jpg jpeg
3 iuliana luciu 3 jpg jpeg
4 iuliana luciu 4 jpg jpeg
5 iuliana luciu 15jpg jpg jpeg

Presa îşi face datoria. Dar pe mine mă interesează să-şi facă datoria într-un mod corect, fără să fabuleze. Dacă se aude ceva despre mine, mi-ar plăcea să fiu sunată şi întrebată şi să se scrie fix aşa cum e. Chiar dacă ei mă sună să mă întrebe, eu le zic adevărul, dar ei scriu tot ca ei. Asta mi se pare foarte urât.

Şi de ce nu ai reacţionat când s-au scris lucruri neadevărate?

Pentru că cine se scuză se acuză. Am preferat să nu spun nimic.

Deci tu acum eşti singură?

Da sau nu. Eu despre relaţiile mele n-am vorbit şi nici n-o să vorbesc vreodată. Viaţa personală e viaţă personală, rămâne pentru mine şi nu interesează pe nimeni. Ah, la un moment dat, dacă sunt cu cineva şi voi fi văzută cu acea persoană, n-o să mă ascund. N-o să-i pun cagula pe cap, ca să nu-l vadă nimeni. O să-mi asum relaţia, dar n-o să vorbesc despre asta.

1 iuliana luciu 1 jpg jpeg

Cum ar trebui să fie omul cu care să se lege lucrurile cum trebuie? Ce ţi-a lipsit până acum?

Să fie la fel de nebun ca mine. (râde) Să-i înţeleg nebunia şi să-mi înţeleagă nebunia. Atunci îţi dai seama că el e pentru tine: când îţi găseşti jumătatea aia de nebunie, pe care o ai şi tu. Şi, nu în ultimul rând, să mă respecte.

Îţi pierzi răbdarea în relaţii?

În relaţii mă plictisesc foarte repede. Dacă partenerul cu care sunt este o persoană super-plictisitoare, cu care nu am ce să vorbesc... Nu te gândi acum că vorbim despre filozofie, despre nu ştiu ce subiecte grele. Dar o simplă discuţie, fie ea şi banală, dacă mă plictiseşte, este foarte grav. Nu am răbdare. Nu pot să mai pierd timpul.

Şi, cu toate astea, ai spus de mai multe ori că vrei să te măriţi. O ai şi pe Nicoleta ca exemplu.

Eu îmi doresc ceva stabil, normal. Îmi doresc şi eu o familie, îmi doresc copii la un moment dat. Dar nu e greu să faci un copil. Ideea e să-l faci cu cine trebuie. Şi asta cu relaţia e la fel. Nu poţi să intri într-o relaţie doar de dragul de a fi cu cineva, ca să intri în rândul lumii. Bun, hai că fac nişte compromisuri, trec peste orice, mă plictiseşti, nu-mi place de tine, dar cu toate astea, hai să mergem mai departe, să intrăm în rândul lumii. Nu pot. La mine e în felul următor: dacă toată lumea o ia în stânga, eu o iau în dreapta. Mie îmi place să fiu altfel.Recente pe Ok! Magazine

sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg
Femeile Presley jpg
musk și vivian PNG
Lopez în vizită (6) jpg
DeniseRichards PNG
1 sandra bullock jpg jpeg
Papa Francisc ingenuncheat de problemele de sanatate (1) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg
Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg
6 michelle obama 58 de ani mai iubita decat jill biden si melania trump 4 jpg jpeg
2 Vladimir Putin, Alina Kabaeva profimedia 0571684002 jpeg
Tily Niculae jpg
profimedia 0661332850 jpg
Meryl Streep jpg
Shakira (3) jpg
George Michael jpg
Emme fiica lui Jennifer Lopez e de genul neutru ei (1) jpg