EXCLUSIV Primele imagini cu Diana Bart însărcinată! A dezvăluit numele şi sexul celui de-al doilea copil

12 martie, 2020
1 diana bart insarcinata a doua oara 3 jpg jpeg

Chiar înainte de 8 martie, am aflat că vedeta Prima TV va fi din nou mămică de fetiţă! Ea a ales şi numele micuţei, l-a dezvăluit în exclusivitate pentru OK! Magazine: Amina Maria!

Primăvara aceasta a venit cu mari surprize. Însărcinată în 5 luni, Diana Bart (38) a păstrat secretul sarcinii până când burtica a început s-o dea de gol, anunţând că ea şi soţul său, Mihai Dumitrescu, sunt pregătiţi să devină din nou părinţi. Fetiţa lor cea mare, Maira, n-a vrut iniţial să-şi cedeze atât de uşor rolul de mică prinţesă a casei, dar a înţeles că şi cel al surorii mai mari e ofertant, astfel că acum de-abia aşteaptă să-şi cunoască viitoarea parteneră de joacă.

OK!: Eşti din nou pe lista berzei! Cum te simţi? Diana: Mă simt foarte bine şi îmi reamintesc de sarcina cu Maira. Se spune că sarcinile sunt diferite şi uite că, deşi sunt însărcinată tot cu fetiţă, am avut nişte mici probleme cu greţurile, la care chiar nu mă aşteptam.

Da, pentru că acum ştiu cum decurg lucrurile. Şi, deşi au fost unele emoţii, pentru că şi placenta e mai jos şi au fost unele riscuri, privesc totul cu detaşare.

Înţelege totul, ştie că aici creşte un bebeluş. La început, am luat-o pe ocolite şi am întrebat- o dacă ar vrea o surioară sau un frăţior, aşa cum vede la desene sau prin cărţile de poveşti, şi mi-a spus că nu, că vrea să fie singură. Probabil că, fiind în centrul universului nostru, n-a vrut să apară ceva care să-i limiteze atenţia noastră sau să împartă cu cineva tot ceea ce primeşte de la noi. Şi atunci am abordat-o altfel, spunându-i că acest bebeluş este pentru ea. I-am citit mai multe poveşti cu fraţi şi surori şi i-am arătat cât de important este să ai cu cine să te joci, să-ţi ajuţi frăţiorul să mănânce etc. Din acel moment, a devenit nerăbdătoare, vrea să ştie când vine bebeluşul, ca să aibă grijă de el, să se joace cu el… (zâmbeşte)

Da, ba chiar ne-am mutat într-o casă mai mare, cu această ocazie, dublă ca spaţiu. Neam mutat în acelaşi complex, dar spre lac şi pădure, într-o zonă cu aer curat şi linişte, unde aud cocoşii vecinilor, pot vedea şi răsăritul… E foarte fain.

Am câteva variante, dar trebuie să fie tot ceva deosebit şi cu rezonanţă, aşa cum este şi Maira. N-aş vrea să fie o mare diferenţă între nume. Şi trebuie să meargă şi cu Dumitrescu! (zâmbeşte) Trebuie să-l simt! Data trecută, Mihai a ales numele Maira.

Pe de o parte, voia băieţel, pe de altă parte, voia şi două fetiţe... Dar a fost haios, pentru că atunci când a aflat că vom avea tot o fetiţă, m-a întrebat: „Sigur e fetiţă? Nu cumva e băieţel, ca să am şi eu cu cine să merg la meciurile de fotbal?“. (zâmbeşte)

Citiţi întregul interviu în noul număr al revistei OK! Magazine!Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg