EXCLUSIV Viaţa Cristinei Ich. De ce a renunţat la Facultatea de Medicină: „Poate nu tot ce mi-am dorit am realizat, însă nu regret nimic“

16 decembrie, 2020
1 cristina ich facultatea de medicina 4 jpg jpeg

Este una dintre cele mai cunoscute figuri din social media, iar premiul obţinut, recent, la nivel internaţional îi confirmă statutul de vedetă online.

Femeile o urmăresc şi o admiră, bărbaţii o urmăresc deopotrivă şi fie o apreciază pentru ce are de spus şi pentru frumuseţea ei, fie se revoltă împotriva feminismului promovat. Însă un lucru e cert, Cristina e o voce în social media, creânduşi o comunitate care îi e fidelă şi căreia ea îi e fidelă la rândul ei. Aprecierea urmăritorilor ei a ajutat-o să câştige, luna trecută, premiul Romanian Social Media Star of 2020, în cadrul celebrei gale E! People’s Choice Awards din L.A. OK! a stat de vorbă cu ea despre cum e Cristina în online, dar şi în offline, atunci când îşi dedică timpul liber iubitului ei, Alexandru Piţurcă, şi fiului lor, Noah.

Te-ai lansat alături de BRomania cu scheciuri online şi povesteai că, la un moment dat, te-ai gândit să îţi cauţi propria voce în online. Cum priveai atunci acest domeniu şi cum îl percepi acum?

Cristina: Pe atunci erau foarte puţini creatori de conţinut, lumea abia se obişnuia cu acest tip de divertisment, era curioasă, de aceea era probabil mai uşor să creşti organic. Personal, încerc să ajut pe cât posibil începătorii în care văd potenţial şi care consider că au un cuvânt de spus în online.

Într-un interviu povesteai că ai simţit gustul celebrităţii fără voia ta. Totuşi, ce lucruri pozitive şi negative a adus în viaţa ta această notorietate dobândită pe reţelele sociale?

Într-adevăr, toate lucrurile de care am avut parte până acum mi s-au întâmplat, nu le-am planificat, însă mă bucur foarte mult că datorită activităţii mele am reuşit să adun o comunitate care îmi demonstrează zilnic aprecierea şi sprijinul. Aspectele negative vin la pachet, orice ai face, nu ai cum să-i mulţumeşti pe toţi. La început nu ştiam cum să reacţionez la critică, la comentarii negative, la articole de presă eronate, acum, însă, mi-am dezvoltat o imunitate la toate. Evident, mai sunt momente când reacţionez, dar este doar din instinct de autoapărare şi din dorinţa de a-mi susţine punctul de vedere.

11 cristina ich facultatea de medicina 12 jpg jpeg

În 2019 spuneai că aşteptai să onorezi toate contractele de la acea vreme pentru a te retrage din acest domeniu şi a-ţi face un business. Ce te-a făcut să te răzgândeşti?

De-a lungul timpului am trăit nişte experienţe frumoase alături de urmăritoarele mele. Mă întâlnesc pe stradă cu fete care încep să plângă şi îmi spun cât de recunoscătoare îmi sunt pentru lecţiile oferite, iar eu niciodată nu am înţeles ce anume am făcut pentru ele. Într-un final, mi-am dat seama că publicul meu are nevoie de mine şi ar fi greşit să mă las de online, atâta timp cât este un domeniu în care mă descurc şi prin care pot fi de ajutor altora. Până la urmă, orice business poate coexista cu activitatea mea din social media.

Nu de puţine ori ai spus că frumuseţea este un atu, dar şi o povară. Ce le spui fetelor care te urmăresc şi vor să fie ca tine?

Vreau ca fetele să se concentreze pe propria evoluţie şi educaţie, atât la nivel fizic, cât şi moral. Dacă eşti frumoasă, se vor folosi alţii de frumuseţea ta, dacă mai eşti şi deşteaptă, vei învăţa să-ţi foloseşti frumuseţea în favoarea ta.

9 cristina ich facultatea de medicina 1 jpg jpeg

Ai început Facultatea de Medicină şi ai renunţat. Ce visai să ajungi, de fapt, atunci când îţi creionai în gânduri viitorul?

Acesta este un subiect sensibil pentru mine, pentru că mi-aş fi dorit să devin medic. Aveam toate şansele, însă mi s-au dat planurile peste cap atunci când părinţii mei au trecut printr-un accident groaznic, în care era să-i pierd. Asta m-a dărâmat psihic şi nu am mai dat randamentul necesar pentru a face faţă studiilor.

Însă ai ajuns să ai o meserie mai bănoasă decât multe altele. Dacă ai lua-o de la capăt, ai face lucrurile la fel?

Am spus de mai multe ori că poate nu tot ce mi-am dorit am realizat, însă cu siguranţă nu regret nimic. Sunt recunoscătoare pentru toate experienţele şi oportunităţile de care am avut parte şi, dacă ar fi să o iau de la capăt, aş face totul la fel.

Ţi-a dăunat în relaţiile personale expunerea aceasta în online? Cum priveşte iubitul tău, Alexandru, activitatea ta care pare mai mult decât un full time job?

Niciodată! Am avut marele noroc să fiu înconjurată de oameni care să-mi respecte alegerile, iar jobul meu este una dintre acestea. La fel cum muncesc eu, munceşte şi Alexandru, astfel nu simţim că nu ne oferim destulă atenţie. Sunt o persoană emotivă şi impulsivă, iar tocmai pentru că mă dedic prea mult, orice aş face vreodată m-ar consuma. Însă, odată ce mă temperez, lucrurile revin la normal, iar Alexandru mereu m-a susţinut în ceea ce fac. În weekend-uri, de regulă, petrec cel mai puţin timp pe reţelele sociale sau chiar deloc, pentru că mă dedic total lui Noah.

1 cristina ich si fiul ei jpg jpeg

Ai primit, recent, premiul pentru cel mai bun influencer din România în cadrul galei E! People’s Choice Awards din Los Angeles. Crezi că viaţa ta online se va schimba după acest moment?

Premiul este o dovadă a faptului că publicul e alături de mine, iar munca mea a fost recunoscută. Este premiul oamenilor, în primul rând. Ceea ce se va schimba cu siguranţă este percepţia mea asupra propriei activităţi din online. Am realizat că publicul are mari aşteptări de la mine şi îmi doresc să îi surprind pe viitor cu proiecte tot mai mari şi mai frumoase.

Ai cunoscut succesul şi peste hotare, participând la variantă italiană a emisiunii Dansez pentru tine. Cum ai ajuns să concurezi acolo, te-ai gândit vreodată să rămâi în Italia?

A fost una dintre cele mai frumoase experienţe pentru mine. În acea perioadă colaborăm cu o agenţie de modelling din Italia şi ei m-au trimis la casting pentru emisiune. Am fost aleasă din 100 de candidate de către producătoarea şi prezentatoarea show-ului, care mi-a spus că a rămas impresionată de sinceritatea şi de parcursul meu din online. M-am gândit, atunci, să rămân şi am primit şi alte oferte, însă, pentru a ajunge acolo în vârf, trebuie să faci nişte compromisuri. Planific, totuşi, să plec din ţară pentru Noah, când o să intre la liceu, însă momentan nu am decis unde.

Femeile te urmăresc şi îţi urmează sfaturile, iar mulţi bărbaţi te judecă, pentru că au impresia că le influenţezi partenerele. Ce ai vrea să ştie lumea că vrei să transmiţi prin ceea ce faci?

Eu nu tind să dau lecţii de viaţă nimănui, pentru că şi eu greşesc şi încă am multe de învăţat. Tot ce fac este să împărtăşesc propriile mele experienţe, iar dacă cineva găseşte ce să înveţe de acolo, mă bucur mult. Într-adevăr, sunt bărbaţi care îmi critică abordarea, dar să ştiţi că sunt cazuri în care inclusiv bărbaţii mă susţin şi se regăsesc în spusele mele. Oricare ar fi reacţia publicului, scopul meu de bază este să educ femeile, să le ofer încredere de sine şi curajul necesar pentru a deveni o versiune mai bună a lor.

Pare că ai tot ce-şi poate dori o femeie, o familie frumoasă, primeşti mereu cadouri, îţi permiţi lucruri la care alte femei doar visează. Ce-ţi lipseşte?

Tot de ce aş avea nevoie cel mai mult ar fi o regăsire cu mine însămi.

2 cristina ich facultatea de medicina 8 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}