INTERVIU Cătălin Cazacu: „Orice înger are un trecut, orice drac are un viitor“

17 aprilie, 2019
3 cazacu 1 jpg jpeg

Campionul la motociclism sau starul Kanal D, cum vrei să-i spui, ne-a primit în căminul lui de burlac, undeva în apropiere de Pipera

Eu îl ştiu de la prima ediţie Exatlon, acolo unde făcea lega în echipa faimoşilor. Tu poate ai aflat despre el mai recent la show-ul Vulturii de noapte, pe care-l prezintă alături de Victor Slav şi Giani Kiriţă, în fiecare marţi, de la ora 23.00, la Kanal D. Alţii îi cunosc şi palmaresul din motociclism sau, cine ştie, mai degrabă pe cel din rândul femeilor. Orice ai şti despre vedeta de 35 de ani nu te ajută să-l cunoşti cu adevărat pe omul Cazacu. Un tip plăcut, extrem de deschis (şi când spun asta nu mă refer la faptul că ne-a deschis uşa casei sale), oarecum modest şi deosebit de spontan când vine vorba de... vorbe de duh.

Dacă tot te-am vizitat acasă, spune-ne de când locuieşti în acest cartier rezidenţial. Cum te-ai acomodat aici, ţi-ai făcut prieteni în această mică comunitate?

Cătălin Suntem o mică sectă (râde). Stau de patru ani în cartier şi de doi ani în apartamentul ăsta. Am stat doi ani în chirie, apoi, ca orice tânăr care îşi doreşte ceva de la viaţa lui, mi-am făcut rată la bancă. Şi mi-am cumpărat şi eu căsuţa mea. Ştii ce-a zis ţiganul când a pierdut trenul? Vezi ce înseamnă să n-ai lucrul tău? Aşa şi eu. Acum, că sunt dator la bancă încă 30 de ani, asta-i altă discuţie. Cine n-are rată, n-are pentru ce trăi.

Dar banii de la Exatlon nu te-au ajutat să nu mai recurgi la credite?

Da, Exatlonul ne-a făcut oameni mari, dar să nu exagerăm.

Tu la Exatlon ai mai câştigat ceva. Ai intrat cu un fizic dezordonat şi ai ieşit slim fit. Văd că te menţii, după atâta timp. Cum faci? Mai ţii dieta Exatlon?

Da, dar pe invers. Dacă acolo mâncam numai orez, aici mănânc absolut orice în afară de orez. Nu sunt chiar un exemplu din punct de vedere al dietei, dar, indiferent ce fac, ajung la sală, alerg, mă mişc mult. În rest, mănânc la 2 noaptea şaorma şi alte fineţuri din astea, mă trezesc deseori la ora 13.30... Nu sunt un model de viaţă.

Toată lumea te ştie de la televizor şi mai puţini din sportul cu care ai crescut, motociclismul. Fă-ţi tu un pic de promovare, laudă-te, vorbeşte despre palmaresul tău.

cazacu 2 jpg jpeg

Fac de la şapte ani sportul ăsta, sunt unul dintre puţinii piloţi de motociclism din România care au trecut prin toate clasele motociclismului. Am participat şi în campionatul mondial. Am fost câştigător al mai multor cupe europene, campion naţional şi am acasă peste 400 de trofee.

Şi-acum, cum a rămas cu motociclismul? Mai participi la curse?

Profesia mea de bază în momentul ăsta este cea de prezentator TV. Dar ceea ce m-a consacrat este că sunt sportiv. N-am agăţat casca-n cui, sunt încă în deplină activitate, mai ales că, anul trecut, am terminat cu titlul de campion al Moto RC, campionatul privat al României. Tind să cred că mai pot duce.

Câte căzături nasoale ai luat?

Toate. Am foarte multe oase rupte. Pe vremea în care eu îmi rupeam oasele nu era varianta să ţi le schimbe, şi trebuia să mi le repare pe astea ale mele (râde). Radiografiile mele arată ciudat.

Motoare, televiziune, film. Cum de-ai ajuns să fii distribuit într-un film?

Într-o zi, m-a sunat un prieten foarte bun, Augustin Viziru, şi mi-a zis: „Băi, cred că poţi să joci într-un film“. I-am răspuns că eu joc în filme, dar în filmele mele. Cu toate astea, m-am dus la o sală de repetiţii, unde era Iura Luncaşu, pe care eu îl consider un geniu. Am intrat destul de bine în pielea lui Potcoavă, un interlop de la Oraviţa. Dar asta se poate vedea cel mai bine chiar în filmul „Faci sau Taci“, de acum în cinematografe. În film mai joacă Augustin Viziru, Monica Bârlădeanu, Codin Maticiuc, Micuţu’, Gică Craioveanu.

Eşti implicat în multe, dar dacă dai o căutare pe net, îţi apare un şir de articole cu şi exclusiv despre femei. Ai o faimă de Don Juan. Ce le faci?

Vorba aia: „lumea vorbeşte, noi te credem, dar nici tu să nu mai faci!“.

S-o spunem mai direct: la o emisiune TV au ajuns să se certe femeile din cauza ta. Brigitte Năstase cu Cream, mai exact.

Nu ştiu nimic din toată povestea asta. Eu am mai fost şi ştiu cum e în reality show-uri. Se mai taie de acolo şi de acolo... Cine ştie ce-au zis fetele acolo. Sunt sută la sută convins că nu este vorba despre mine.

Te-au pomenit cu nume şi prenume.

Aoleu! Înseamnă că ele ştiu mai multe decât mine. Eu nu pot să-mi dau cu presupusul.

Dar ar avea de ce să se certe din cauza ta?

Din punctul meu de vedere, nu. Sub nicio formă.

Sunteţi doar prieteni, nu aveţi vreun trecut împreună, deci...

Suntem cunoştinţe. Orice înger are un trecut, orice drac are un viitor.

cazacu 3 jpg jpeg

Astă vară, se scria foarte frumos despre un cuplu format de tine cu Ilinca Obădescu, colega ta de la Kanal D. Mai e de actualitate?

Ce ne defineşte pe amândoi este discreţia. Şi dacă, la şase luni distanţă, nimeni n-a reuşit să ne fotografieze sau să intre cu bocancii în viaţa noastră, înseamnă că amândoi suntem oameni deştepţi şi că facem exact ceea ce trebuie. (n.r. între timp, Cătălin şi Ilinca au confimat că s-au despărţit).

Altfel, eşti tată de băiat. Un băiat care locuieşte departe de tine, din câte ştiu.

Fiul meu locuieşte la Timişoara, are opt ani şi jumătate şi este leit taică-su. Face şcoala la Sarmizegetusa, pentru că acolo stau bunicii din partea mamei lui. Ne vedem cât se poate de des, având în vedere că nici programul meu nu-i foarte lejer. Creşte surprinzător de repede. Cred că foarte curând va veni momentul în care-mi va prezenta o gagică. Sau două, sau trei. Sper să înveţe din greşelile lui taică-su. Nu e atras de sportul meu, motociclism, şi vrea să se facă mai degrabă fotbalist. Asta e, cumva trebuie să plătim cu toţii pentru greşelile pe care le-am făcut.

Cu mama lui ai rămas în relaţii bune?

Suntem în primul rând prieteni. Ne-am despărţit când copilul era foarte mic şi el nu are nicio amintire despre chestia asta, lucru pe care eu îl văd ca pe un beneficiu. Am rămas prieteni, suntem prieteni, ne ajutăm, avem o relaţie normală. Eu o consider ca fiind unul dintre oamenii apropiaţi mie şi mă bucur că în toţi anii ăştia a dat dovadă că este un om cerebral. Şi sper să rămână aşa în continuare.

N-ai fost căsătorit până acum. Crezi că scapi?

Ştii vorba aia: „Eu şi nevasta mea am trăit fericiţi 20 de ani, după care ne-am cunoscut“. Mai am una! Ştii care este principalul motiv al divorţului? Căsătoria!

Altfel, tu eşti un tip petrecăreţ, pozat mai mereu prin Loft, Gaia, din astea.

Pe cine minţim? Nu sunt uşă de biserică, dar cred în ea. În altă ordine de idei, eu cu Victor Slav avem un proiect care se numeşte Party Crashers şi care face exact chestia asta: umblă prin cluburi. Aşa că umblatul meu prin cluburi nu poate fi catalogat drept hoinăreală, ci pot să zic că sunt la muncă. Umblăm prin ţară, dăm nişte petreceri foarte mişto, punem un alt fel de muzică. Se poartă anii ‘90, iar noi speculăm foarte tare chestia asta. Ne distrăm până dimineaţă cu oamenii. Iar a doua noastră casă este, mai nou, Clujul. Dăm o petrecere pe lună acolo. De fiecare dată vine tot mai multă lume. Ultima oară am închis clubul la şapte dimineaţa.

Care este rolul vostru acolo?

Eu, fiind foarte vorbăreţ, pun mâna pe microfon şi spun tot felul de vorbe de duh. Pentru că nu contează când vii, contează cu cine pleci, iar noi ajutăm la chestia asta. Cât de curând, o să ajungem cu petrecerea asta şi la Roma. Deci, dacă îl vedeţi pe Cazacu prin cluburi, să ştiţi că el de fapt munceşte, nu pierde vremea.

Încă o dată: când ai timp pentru toate astea?

La fel ca şi cu dragostea: dacă nu e, facem!

Foto: Sorin Stana, stilist MADENA; vestimentaţie Scotch & Soda/ magazin Collective, zadig & Voltaire/magazin Sport-CoutureRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg