Interviu cu Otniela Sandu. Cum s-a schimbat viaţa fostei concurente din "Supravieţuitorul"?

10 noiembrie, 2017
survivor jpeg

Anul trecut, o vedeai în cel mai îndrăzneţ concurs de supravieţuire produs şi difuzat de Pro TV şi o admirai pentru frumuseţea şi curajul ei. Este vorba despre Otniela Sandu, în vârstă de 28 de ani, acea fată aparent firavă, dar cât se poate de ambiţioasă, care a ajuns până în finala emisiunii Supravieţuitorul şi a fost la un pas de a încasa premiul cel mare, de 100.000 de euro. N-a fost să fie, însă azi, la un an distanţă de la experienţa din Filipine, Otniela a rămas la fel de populară şi de actuală. Noi am vorbit cu fosta concurentă despre cât de frumos s-a aşezat viaţa ei.

image

Ce se-ntâmplă în viaţa finalistei de la Supravieţuitorul, la un an după încheierea show-ului?

image

Viaţa şi-a continuat cursul firesc, aşa că s-au întâmplat foarte multe lucruri. În primul rând, am întâlnit oameni minunaţi care m-au inspirat şi m-au ajutat să mă descopăr. Am început să fiu mult mai implicată în diferite proiecte caritabile. Unul dintre proiectele mele de suflet este "Hope and Homes for Children", rezonez cu ideea lor şi anume că fiecare copil merită să trăiască într-un mediu cât mai apropiat de cel al unei familii. Sunt implicată în diferite proiecte artistice, am început să investesc şi mai mult în educaţia mea. În plus, lucrez la nişte modele de haine şi accesorii, care sper să fie gata cât de curând. Încă de când eram pe insulă mi-a venit această idee. Doar că acolo aveam doar scoici, pietre şi hainele colegilor. Am început să alerg, am făcut două semimaratoane, eu care până acum un an şi ceva nu reuşeam să alerg mai mult de doi km. Ambiţia mea şi milităria de la

şi-au spus cuvântul.

Mai lucrezi ca make-up artist sau viaţa ta a luat o altă întorsătură? Spuneai ceva de teatru.

Am rămas make-up artistul meu personal. Este o pasiune pe care o am încă din copilărie şi un mod prin care mi-am câştigat primii bani singură. Dar tot actoria rămâne prima mea dragoste. Îmi amintesc că atunci când eram întrebată, la grădiniţă, ce anume mi-ar plăcea să devin când am să fiu mare, spuneam că actriţă sau prezentator de ştiri. În copilărie, aveam o cutie cu o gaură mare în centru, prin care citeam şi inventam ştiri. Iar în „pauzele de publicitate“, organizam diferite scenete în care tot eu jucam personajul principal. Acum, am ajuns pe un drum în care pot face paşi spre lucrurile care mă fac cu adevărat fericită.

Alături de Dragoş Bucurenci

Ai legat vreo prietenie, în adevăratul sens al cuvântului, cu vreunul dintre ceilalţi concurenţi din Supravieţuitorul, prietenie pe care ai păstrat-o şi acum?

Cred că o relaţie de prietenie are mai multe ingrediente. Dar totodată cred că nu toate ingredientele merg bine împreună. Prietenii nu se caută, se aleg reciproc.Am observat că ne alegem prietenii dintre cei cu care facem aceleaşi lucruri. Am rămas în relaţii bune cu toţi colegii mei din

. Cu Robi am mai ţinut legătura şi ne-am mai întâlnit în diferite ocazii, pentru proiecte legate de "Hope and Homes for Children". Fostul prezentator al emisiunii, Dragoş Bucurenci, este o persoană specială, este acel prieten căruia îi pasă de oamenii de lângă el, extrem de inteligent, de la care ai mereu ceva de învăţat. Un om care ştie să trăiască frumos şi să îşi ocupe timpul cu scop. Reuşeşte să sădească mereu ceva frumos în oamenii de lângă el şi, mai ales, reuşeşte să facă lucruri pentru ei atunci când se aşteaptă mai puţin. Este acel om care schimbă lumea în bine.

Aş putea să întreb lucrul ăsta şi altfel: de cine dintre foştii concurenţi ţi-e dor şi pe cine n-ai mai vrea să mai vezi niciodată?

Îmi este dor de toţi colegii din

, am trecut prin multe situaţii împreună. Situaţii din care fiecare sper că a învăţat ceva. Eu am ales să văd acel lucru frumos din fiecare dintre ei şi mă bucur că am reuşit. Prefer să rămân cu acele amintiri care îmi aduc bucurie, iar celelalte consider că nu merită atenţia şi energia mea. De multe ori, nu cunoaştem problema din spatele acţiunii care ne-a rănit.

 Probabil că mulţi dintre fanii tăi bărbaţi sunt curioşi dacă există cineva în viaţa ta. Ei bine, există?

Care este următoarea întrebare? (râde) M-am concentrat mai mult pe mine, o perioadă. Cred că, înainte de toate, este cel mai important să-ţi găseşti liniştea, echilibrul. Să fii bine tu cu tine. Iubirea este ceva magic, este sincronul perfect care apare când nici nu îţi dai seama, când nu cauţi. Doar iubirea ne determină să trăim în această lume, nu?! Iubesc. Îmi iubesc familia, prietenii, iubesc viaţa în orice formă a ei.

image image

Eşti dezamăgită că n-a mai existat un alt sezon de Supravieţuitorul la noi? De ce crezi că n-a mers acest show?

Eu cred că este un format de succes care a revoluţionat televiziunea, dar, ca orice concept nou, merge puţin mai greu la început. După aproape un an de zile de la difuzarea acestei emisiuni, lumea încă mă întreabă când o să fie următoarea ediţie. Eu m-am bucurat de această experienţă captivantă şi de echipa de profesionişti cu care am lucrat. Mi-ar fi plăcut ca această experienţă să continue. Nu pentru mine, ci pentru miile de doritori care ar fi vrut o şansă pe o insulă din Filipine. A fost o experienţă de neuitat, care pe mine m-a schimbat. Zic eu în bine.

Cred că secretul este minunata nucă de cocos, care ne ţinea de foame în emisiune.

Folosesc ulei de cocos pentru păr şi pentru corp. Iar în fiecare dimineaţă, îmi place să mă spăl pe faţă cu apa rece. Este un start bun pentru a-ţi începe ziua.

Otniela, la petrecerea OK! Designers on the Red Carpet

Dar aşa slabă şi fit cum te menţii? Cât e dietă şi cât sport?

Nu sunt adepta dietelor şi nici nu pot spune că mă preocupă atât de tare acest aspect. Încerc mereu să păstrez un echilibru între ce mănânc şi sport. Sunt o pofticioasă, nu rezist în faţa dulciurilor, aici aş avea nevoie de mai multă voinţă.  De exemplu, acum două seri am dat iama în borcanul de dulceaţă cu vişine amare, dulceaţa mea preferată. Am mâncat destul de multă, aproape jumătate de borcan, dar am avut grijă să nu sar peste ora de sport. În general, consum multe fructe şi legume, beau multă apa şi fac sport.

Te recunosc oamenii pe stradă, ştiu că eşti Otniela, fata din Survior?

Se întâmplă să mă mai recunoască. Primesc des mesaje pe reţelele de socializare sau sunt oprită pe stradă, ca să le povestesc experienţa mea din concurs. Mă bucură să aud că multe fete m-au susţinut şi şi-au dorit ca eu să câştig concursul. Dar cel mai mult mă bucură când pot folosi această expunere pentru acţiuni caritabile.Recente pe Ok! Magazine

Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg