Marian Ionescu: „Pe Loredana Groza am schimbat-o cel mai mult“

5 iulie, 2010
 ATA2360 preview jpeg

Marian Ionescu joacă cartea modestiei. Întreţine un tip de mister şi legendă în jurul lui. Îşi construieşte cu calm ideile. Şi nu sunt puţine. Arată a artist şi cred că şi este. Lasă constant senzaţia că ştie mai mult decât spune şi totuşi că spune cam mult. OK! De ce iubim femeile? Marian Ionescu: Pentru cât sunt de frumoase sau pentru cât sunt de înţelepte.

Marian Ionescu joacă cartea modestiei. Întreţine un tip de mister şi legendă în jurul lui. Îşi construieşte cu calm ideile. Şi nu sunt puţine. Arată a artist şi cred că şi este. Lasă constant senzaţia că ştie mai mult decât spune şi totuşi că spune cam mult.

OK! De ce iubim femeile?

Marian Ionescu: Pentru cât sunt de frumoase sau pentru cât sunt de înţelepte.

Când începe să-ţi lipsească ea, pe un segment de minute şi de ore. Nu de zile.

La ce vârstă ţi-a plăcut cel mai mult dragostea?

Cred că acum îmi place. Sau mi-ar plăcea. Acum, dragostea e mai echilibrată, mai conştientă. Este pe-un fond în care nu mai goneşti după poziţie socială. Cred că la vârsta mea, sunt cu garda mai jos.

Cred că între 20 şi 25 de ani şi între 35 şi 40 şi ceva. Cred că atunci sunt destul de vulnerabile. În rest, sunt sigure pe ele.

N-am. Niciodată n-am avut.

Niciodată nu spune niciodată.

Acum spun. N-ai ce să regreţi.Văd relaţia dintre un bărbat şi o femeie ca pe un pod care, odată terminat, trebuie să reziste când trec peste el camioane foarte grele. Să nu cadă uşor. Dragostea n-are nevoie de multă atenţie. Când începe să aibă, devine obositoare şi fără rost. Aşa că n-ai mare lucru de regretat.

Te-ai îndrăgostit de multe sau de puţine ori?

De puţine ori. Am o faimă proastă, cum că aş fi cunoscut multe fete. În realitate, am cunoscut într-o viaţă câte ai cunoscut tu într-o vară, iar cu unele dintre ele am avut doar câteva întâlniri.

Nu dau doi bani pe mitul ăsta. Sunt doar un băiat care cântă la chitară într-o formaţie de succes. Restul sunt invenţii.

Dacă acele femei puţine sunt publice, par multe.

Rezonează altfel.

Toate.

„Cu nimeni nu te-aş înlocui“.

Care e femeia pe care ai schimbat-o cel mai mult?

Loredana Groza. Pe ea cred eu că am schimbat-o cel mai mult.

image

Dacă aş suna-o şi aş întreba-o, ar recunoaşte. Şi ar spune:„Da, dar şi eu te-am schimbat pe tine“. Ceea ce-ar fi adevărat. Şi ea, la vremea aia, când aveam mai puţin curaj şi mai puţină încredere în mine, mi-a spus să scriu cântece, că ele vor fi frumoase şi că oamenilor o să le placă.

Ţi-a dat încredere?

Deşi este ceva ce pare foarte simplu, aşa cum a spus ea, pentru mine a contat foarte mult. Atunci când mă gândeam mai puţin la a scrie şi mai mult la a cânta, am hotărât să mă schimb.

Ai iubit-o pe Angela Gheorghiu?

Defineşte iubirea în contextul acesta.

Ai fost îndrăgostit de ea?

Am fost de câteva ori la masă, seara. Am reuşit să cunosc o artistă grandioasă şi o femeie tandră Şi ca să nu se supere nimeni, o dată ne-am sărutat.

Foto: Alex RantaRecente pe Ok! Magazine

andreea berecleanu4 fb jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg