Victor Slav şi sora lui, Cătălina Amintiri din copilărie

6 septembrie, 2012

Prezentatorul „Vremii“ de la ProTV are o soră mai mare cu doar un an şi patru luni. „Sunt căsătorită de cinci ani şi am o fetiţă de patru ani şi jumătate, Briana.

Prezentatorul „Vremii“ de la ProTV are o soră mai mare cu doar un an şi patru luni. „Sunt căsătorită de cinci ani şi am o fetiţă de patru ani şi jumătate, Briana. O identific de multe ori cu Victor când era mic, spune şi face foarte multe lucruri care îmi aduc aminte de el“, mărturiseşte Cătălina.

Victor Ea a fost mereu mai inteligen­tă, mai frumoasă. Noi am fost la ace­eaşi şcoală, însă eu eram fratele Cătă­linei, aşa mă ştiau toţi, am fost cumva în umbra ei, dar asta nu m-a deranjat, ba dimpotrivă, m-a ajutat foarte mult. Ea învăţa mai bine, profesorii mi-o dă­deau mereu de exemplu...

Cătălina Dacă nu l-aş fi avut pe el, aş fi fost un suflet gol şi trist. Pentru mine, el e cel mai bun, cel mai fru­mos, cel mai deştept, cel mai sensi­bil şi cea mai altruistă persoană. E drept, însă, că am primit sfaturi bune de la el în privinţa băieţilor, dar nu l-am ascultat întotdeauna. (râde)

Ce amintire de pomină din copilărie vă vine în minte?

Cea cu cutia de banane! În epoca comunistă, mama a făcut rost de-o cutie de banane, lui Victor îi plăceau foarte mult. A avut ideea să-i spună că, în schimbul ei, m-a dat pe mine, ca să-i vadă reacţia. Victor a început să plângă, să dea cu picioarele în cutie, să spună că nu va mânca nicio banană, numai să mă aducă înapoi acasă. Tragedia a fost că, până nu m-a sunat, eu fiind la bunica mea în vizită, nu s-a liniştit.

Eu îmi amintesc de-o altă întâm­plare. Când mergeam la mare cu părinţii, nu ne dădeau voie în apă cât am fi vrut. Dar o dată, am stat vreo 45 de minute! Ne şi îndepărtasem, iar la un moment dat, l-am zărit pe tata pe mal, cu braţele încrucişate, privindu-ne foarte serios. Am luat-o pe Cătălina de mână şi i-am zis tatei că eu oricum nu mai vreau să intru în apă, pentru că m-a muşcat un crocodil. Vă daţi seama că a izbucnit în râs şi i-a trecut supărarea.

Se întâmpla să fie părinţii mai îngăduitori cu vreunul dintre voi?

Nu, nu făceau diferenţe între noi. Până şi îmbrăcămintea era la fel, de parcă eram gemeni.

Când v-aţi certat ultima dată?

Nu ştiu dacă au existat două certuri între noi, poate că acum mulţi ani şi nu-mi mai amintesc motivul. Dar ştiu că am fost foarte afectată şi am sufe­rit câteva ore, pentru că atât a durat tot episodul de „suntem supăraţi şi nu ne mai vorbim“. Nu am cum să mă supăr pe el. Cred că i-aş putea ierta orice.

Nici eu n-aş putea să stau supă­rat pe ea sau să nu ne vorbim. Uneori, am senzaţia că parcă am fi gemeni, sim­ţim dacă se întâmplă ceva cu celălalt.

Ţie ţi-ar fi plăcut să lucrezi în televiziune, Cătălina?

Da, cu siguranţă, dar nu puteau fi două vedete în familie. Glu­mesc. Adevărul e că nu am încercat să văd dacă mă descurc. Nu cred că tre­buie să fii doar o imagine, ci să trans­miţi şi alte calităţi, pentru a rămâne în showbiz. Eu lucrez în M.A.I. Nu mă identific nici după zece ani cu această meserie, dar oamenii şi faptul că mă simt utilă la acest job, mă ţin încă aici.

Cu Anda Adam, iubita lui Victor, cum te înţelegi?

Bine, ne vizi­tăm, vorbim la telefon cu orele şi, ce e cel mai important, amândouă iubim acelaşi bărbat. Bine, fiecare în felul ei. Deci nu avem cum să nu ne înţelegem. Ne dăm sfaturi, reu­şim să fim împreună şi în momentele frumoa­se, şi în cele mai grele. Îmi place să cred că am câştigat o soră!Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg