Lady Gaga şi Bradley Cooper, duet plin de pasiune la Oscar 2019: ”Luaţi-vă o cameră!”. Care a fost reacţia Irinei Shayk

25 februarie, 2019
4 bradley cooper and lady gaga gettyimages 1127227718 jpg jpeg

Unul dintre cele mai aşteptate momente ale serii a fost interpretarea piesei ”Shallow”, de către co-starurile din ”A star is born”.

Sub privirile celor din sală, dar şi a Irinei Shayk, Bradley Cooper şi Lady Gaga au ”pus în scenă” un moment artistic, în cadrul premiilor Oscar, care i-a adus pe toţi la extaz. Şi, după cum era de aşteptat, reacţiile n-au întârziat să apară în mediul online.

Cele două staruri au demonstrat din nou că există o chimie de neexplicat între ei, interpretând cu patos piesa ”Shallow”, care a reuşit să câştige un trofeu Oscar la categoria ”cel mai bun cântec”. Momentul lor a fost îndelung aplaudat, mulţi notând că cei doi se potrivesc de minune.

4 lady gaga shayk jpg jpeg
5 bradley cooper and lady gaga gettyimages 1131928830 jpg jpeg

Culmea e că şi Irina Shayk a apreciat interpretarea, la sfârşitu-i, ridicându-se în picioare pentru a-i aplauda pentru cei doi. Evident, reacţia ei, dar şi momentul celor doi, a stârnit nenumărate comentarii în mediul online.

find someone who looks at you the way lady gaga does at the one person in the room who believes in her🥺🥰 #Oscars pic.twitter.com/hOOOwbe7tq — soph (@missthebus) 25 februarie 2019

find someone who looks at you the way lady gaga does at the one person in the room who believes in her🥺🥰 #Oscars pic.twitter.com/hOOOwbe7tq

”Lady Gaga şi Bradley Cooper, luaţi-vă o cameră!”, ”Lady Gaga şi Bradley Cooper trebuie să se căsătorească şi să facă un copil”, ”Găseşte pe cineva care se uită la tine aşa cum o face Lady Gaga cu Bradley Cooper”, ”Lady Gaga şi Bradley Cooper s-au comportat ca şi cum ar fi singuri în cameră timp de 3 minute”, etc, au fost câteva dintre comentariile din mediul online.

1 bradley cooper and lady gaga gettyimages 1127220125 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg