Lidia Buble a primit oferta de a participa la "Asia Express", sezonul 3. De ce a refuzat propunerea

15 aprilie, 2020
6 lidia buble la asia express 2 jpg jpeg

Lidia Buble este una dintre cântăreţele consacrate de la noi. Trebuia să o vedem acum, în sezonul 3 "Asia Express", însă a refuzat oferta. Iată motivul!

Emisiunea "Asia Express" este urmărită acum de milioane de români. Finalul sezonul 3 este aproape, chiar pe 22 aprilie. Atunci vom afla cine pleacă acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro, dar şi cu o experienţă de neuitat: aventuri în Filipine şi Taiwan. Echipele au trecut prin încercări mari, au fost nevoite să alerge, să urce mii de scări, să mănânce preparate locale cu care românii nu sunt obişnuiţi (gât de raţă, ou vechi de 1.000 de ani). 

Acum a ieşit la iveală ce altă cântăreaţă de la noi a primit oferta de a participa în competiţia de la Antena 1. Lidia Buble a fost ofertată de organizatori, de a semna un contract şi de a pleca în aventură pe Drumul Comorilor. Artista nu ar fi participat alături de Răzvan Simion, iubitul său, ci de una dintre surori. Ea a refuzat, a spus chiar şi motivul. 

„Am fost chemată să mă duc împreună cu una dintre surorile mele. Aş fi foarte amuzantă, ştiu, aţi râde foarte mult cu mine, dar nu pot. Deci când văd gândaci şi orice fel de goangă mor efectiv, mă astup. Nu pot!”, a transmis Lidia Buble pe Instagram. 

2 lidia buble la asia express 3 jpg jpeg

Surpriză la Asia Express, sezonul 3 

Speak scoate ceva din buzunar şi exclamă: “Trebuie să fie unică treaba asta!”, iar Ştefania, mirată şi extaziată, spune: “NUU, NUU!”. Cântăreţul şi-a cerut în căsătorie iubita!

Comentariile pe paginile lor de Instagram nu au întârziat să apară, lumea felicitându-i. Se pare că Speak era decis să facă acest pas de mai multă vreme, iar aptitudinile Ştefaniei şi felul ei de a se comporta sub presiune şi de a rezolva probele i-au confirmat faptul că este o femeie specială. De altfel, într-unul dintre episoadele acestui sezon, întrebat după o probă foarte grea dacă ea e aleasa, el replică: “Ea e, e ce trebuie”. Cei doi au sărbătorit zilele trecute trei ani de relaţie, iar Ştefania, încă de la întoarcerea din concurs, a publicat câteva poze în care i se poate vedea o bijuterie de tipul celei de logodnă pe degetul inelar.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}