A lăsat inhibițiile și a publicat imagini incendiare. Mădălina Ghenea în lenjerie intimă!

12 iunie, 2022
mada3 PNG

Întocmai ca actrița italiană celebră cu care este adesea comparată, Sophia Loren, românca s-a fotografiat în lenjerie intimă.

Unul dintre fanii săi de pe contul de socializare unde a distribuit imaginile a întrebat-o candid: ”Mădălina, tu chiar vrei să facem infarct?”

Frumusețea imaginilor vine și din faptul că spre deosebire de alte celebrități care pozează sexy, Mădălina nu are o atitudine vulgară, ci una extrem de dulce. Diva a fost foarte apreciată cu pozele publicate anterior, în care apare fără machiaj. Nu mai este un secret pentru nimeni că Mădălina este superbă în orice ipostază.

De data aceasta, a ales o lenjerie intimă satinată, roz pudrat, cu părul desfăcut. Șatena stă foarte provocator pe un scaun vintage, cu picioarele desfăcute. ”Leoaica” de 34 de ani și-a lăsat fanii înmărmuriți cu cea mai recentă ipostază în care apare.

Mădălina Ghenea (3) jpg

Este o perioadă mai relaxată pentru româncă, după ce a terminat filmările la ”Deep Fear” , un proiect de suflet căruia i s-a dedicat multe luni.

Mădălina Ghenea (2) jpg

La Festivalul de Film de la Cannes a avut loc mult așteptata premieră a acestui film. Și la acest eveniment, Mădălina s-a remarcat prin prezența sa răvășitoare, ocazie cu care a îmbrăcat o superbă rochie albastru metalizat, în care a arătat spectaculos.

Mădălina Ghenea după Cannes (12) jpg

Românca, originară din Slatina, este adesea lăudată de criticii de modă pentru alegerile sale vestimentare. Frumusețea sa iconică i-a determinat pe mulți să o compare cu Sophia Loren, al cărei rol l-a și jucat în producția ”House of Gucci”. Actrița italiană a intrat în istorie cu fotografiile sexy în care a pozat doar în lenjerie intimă.

sophia lenjerie PNG

Foto: Instagram/ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg