Membru nou în familia Irinei şi a lui Răzvan Fodor: "Încă o fetiţă în casă şi în familia noastră"

20 octombrie, 2020
6 memebru nou in familia lui ravan fodor 5 jpg jpeg

Familia lor s-a mărit! Da, nu este o glumă! Cei doi fericiţi părinţi au o nouă fetiţă în familie! Despre cine e vorba?

Răzvan Fodor şi Irina au o căsnicie frumoasă de ani de zile...mai exact de peste 10 ani. Au şi o fetiţă de care sunt tare mândri. Dar al doilea copil? Când vine pe lume? Irina: "Ne-am tot gândit, dar trebuie să recunoaştem că ne e bine aşa, a crescut Diana, am devenit uşor egoişti, avem vacanţele noastre." Răzvan: "Ea are vârsta, acum se fac copiii de la 30 în sus. La mine e problema. (râde) Nu că aş fi bătrânel, dar la 45 de ani, încă un copil, nu ştiu, sincer... E în pom treaba asta."

Iată că acum au un nou membru în familie. Nu este vorba despre un copil, ci despre căţeluşa Luna. Răzvan Fodor a scris pe Instagram: "După 3 ani de negocieri, multă documentare și multe gânduri, am lăsat garda jos în fața argumentelor. Luna, bine ai venit în familia noastră!"

Şi Irina Fodor e foarte încântată: "Încă o fetiţă în casa şi familia noastră! O să îi punem creierii lui @razvan_fodor pe bigudiuri!"

        Vezi această postare pe Instagram                   După 3 ani de negocieri, multă documentare și multe gânduri, am lăsat garda jos în fața argumentelor. Luna, bine ai venit în familia noastră! 🖤#newfoundland #newfamilymember #dog 🐶 Mulțumesc pentru sfaturi și recomandări, @laszlo_matyas_ O postare distribuită de Razvan Fodor (@razvan_fodor) pe Oct 19, 2020 la 2:57 PDT

Vezi această postare pe Instagram

După 3 ani de negocieri, multă documentare și multe gânduri, am lăsat garda jos în fața argumentelor. Luna, bine ai venit în familia noastră! 🖤#newfoundland #newfamilymember #dog 🐶 Mulțumesc pentru sfaturi și recomandări, @laszlo_matyas_

O postare distribuită de Razvan Fodor (@razvan_fodor) pe

Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe Irina, soţia lui: "Aproape 4 luni am alergat-o cu patul"

Formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România de aproximativ 10 ani de zile. Răzvan Fodor a povestit cum a încercat să îşi cucerească soţia, iar ea era cea care îl ţinea în aşteptare. Irina şi Răzvan Fodor au reintrat în atenţia publicului mai ales după ce el a câştigat finala Asia Express alături de Sorin Bontea. O serie de poveşti amuzante au ieşit la iveală şi depre căsnicia lui. S-a aflat cum a încercat să îşi cucerească soţia. Ea avea 19 ani când l-a cunoscut pe Răzvan Fodor. Era studentă la Facultatea de Jurnalism, iar cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare de la Buftea. Ea făcea figuraţie, iar el juca într-o telenovelă.

S-au îndrăgostit pe loc unul pe altul, dar a durat ceva timp până şi-au dezvăluit adevăratele sentimente. Răzvan Fodor a povestit în emisiunea "De Speak firu-n patru" de pe Youtube că el a fost cel care s-a ţinut după Irina şi a insistat câteva luni până când ea să cedeze.

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg