Monica Bârlădeanu a fost chelneriţă în adolescenţă, în Iaşi: "Familia mea avea o situaţie financiară precară, eram trei fraţi"

13 august, 2020
6 monica barladeanu a fost chelnerita 2 jpg jpeg

Trei sezoane la rând am putut să o admirăm în serialul "Vlad", de pe Pro TV! Monica Bârlădeanu este de o frumuseţe naturală incredibilă, are şi un talent înnăscut când vine vorba de actorie. Viaţa ei nu a fost mereu uşoară, în adolescenţă a muncit tocmai pentru a-şi ajuta familia care nu avea o situaţie prea bună. 

Monica Bârlădeanu se bucură acum de admiraţia şi iubirea multor oameni, e aplaudată când merge la evenimente sau la diferite gale, dar mulţi dintre fanii ei nu ştiu cum a arătat viaţa acesteia înainte de celebritate. A muncit de mică, şi-a ajutat mama şi fraţii!

Monica Bârlădeanu a povestit că tatăl său a murit înainte ca ea să împlinească 18 ani. Familia nu avea o situaţie financiară bună, aşa că la 16 ani s-a angajat. A fost chelneriţă în Iaşi, în oraşul ei natal: 

"Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare, eram trei copii acasă. La 16 ani, mai exact în vara din clasa a 10-a, am vrut să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră. Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă, lângă gară. Lucram 24 cu 48. Când eşti ospătar eşti în picioare tot timpul. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani, care erau din bacşiş, nu era salariu.

Mi-am dat seama că nu o să mă accepte niciodată dacă le spun că am 16 ani, aşa că mi-am pus un creion dermatograf maro pe buze, ceva de o vulgaritate incredibilă, dar care mi-a adăugat nişte ani, şosete în sutien şi le-am zis că am 18 ani. Aşa am lucrat acolo două veri!", a povestit Monica Bârlădeanu, la Antena Stars.

3 monica barladeanu a fost chelnerita 3 jpg jpeg

Monica Bârlădeanu: „Cred în familie şi în căsătorie cu toată fiinţa mea“

În urmă cu puţină vreme, Monica Bârlădeanu a acordat un interviu exclusiv pentru OK! Magazine în care a vorbit despre viaţa sa personală, dincolo de camerele de filmat. A fost sinceră!

Ştiu că eşti discretă cu viaţa personală şi ai tot spus că nu ai probleme să stai singură, dar te întreb, totuşi, dacă nu crezi că lunile acestea ar fi fost mai uşor de depăşit în doi?

Absolut, da!

Dar cum te raportezi cu spiritul şi maturitatea de acum la clişeul „până la 40 de ani trebuia să ai deja o familie”?

Evident că ignor această presiune externă, nici n-o simt, dacă e să fiu sinceră. Consider că niciodată nu e prea târziu sau prea devreme pentru formarea unei familii, ci sunt, mai degrabă, alegeri potrivite sau mai puţin potrivite.

Dar de ce crezi că societatea încă mai pune presiune pe femeile puternice şi singure?

Pentru că maselor nu le plac cei care nu bifează coordonatele de viaţă obişnuite.

Dar cine are timp să se gândească cum ar vrea societatea să îmi trăiesc eu viaţa?! A contat vreodată pentru tine relaţia pecetluită de un act?

N-a contat în trecut, acum însă cred în familie şi în căsătorie cu toată fiinţa mea. Asta pentru că în timp, am ajuns să înţeleg cu totul altfel aceste două concepte.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG