Nadine, mărturisiri la aniversarea celor 45 de ani: “Nu mă mai simt zglobie. Sunt obosită şi uşor blazată”

24 februarie, 2022
4 nadine9 jpg jpeg

Nadine face bilanţul la împlinirea celor 45 de ani. Vedeta recunoaşte că priveşte cu maturitatea vârstei trăirile din aceşti ani şi nu se mai poate preface că nu îi pasă, aşa cum făcea cândva.

  “Astăzi împlinesc 45 de ani. Nici mult, nici puţin, depinde de unde te uiţi. Am scăzut pe calculator 2022-1977 şi atât mi a dat. Cumva, nu eram foarte sigură. Trecerea timpului îmi lasă un sentiment bizar, nici de bine, nici de rău, doar bizar. La 45 de ani nu mă mai simt zglobie. I-am văzut pe alţii chiar mai mari decât mine foarte zglobii şi plini de viaţă. Îi bănui că se prefăceau. Eu sunt obosită şi uşor blazată. Trag de mine… Poate din cauza vremii, poate a ruşilor… poate că ajung să trăiesc anii care nu te mai lasă să te prefaci că nu vezi, şi că nu înţelegi. Pe cuvânt că mulţi ani am fost zglobie pentru că nu pricepeam mare lucru din ce se întâmpla în jurul meu. Şi nici nu îmi păsa. Dar acum… Acum “văd”, “aud”, îmi pasă, şi înţeleg mai mult decât mi aş dori. Am priceput multe de la aniversarea trecută, însă la fel de multe au intrat în ceaţă. Bizarul şi de aici vine… Mă rog, de ale vieţii şi de ale omului. La mulţi ani, să ne trăim, şi să ne bucurăm unii de ceilalţi”, mărturiseşte Nadine. 

Vedeta s-a mutat în Franţa anul trecut. "M-am mutat din ţară, într-un sat, undeva în mijlocul Franţei. Eu, soţul şi copilul, fiecare cu câte o valiză şi nimic mai mult", spunea Nadine pe blogul său. "Locuiesc la o margine de pădurice, la 10 minute de mers cu maşina de primul oraş. Pe proprietatea unde locuiesc se mai află un cal alb şi doi măgăruşi. De când mă trezesc şi până mă culc cântă tot soiul de păsărele în rest, linişte".Recente pe Ok! Magazine

Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg