43 de ani de la moartea lui Elvis Presley. Cum a fost găsit Regele Rock 'n' Roll-ului fără suflare, în baia luxoasă a reşedinţei sale

12 august, 2020
8 elvis presley ucis de doctorul sau 6 jpg jpeg

Avea doar 42 de ani când a fost găsit fără suflare în baia sa luxoasă din reşedinţa sa. Elvis Presley nu a avut parte de un sfârşit demn de un rege, pe patul de moarte, dimpotrivă, a sfârşit într-un mod neaşteptat, într-o postură mai puţin obişnuită!

Pe 17 august 1977 toate ziarele vremii anunţau că marele Elvis Presley a murit. Puţine informaţii se ştiau la vremea aceea despre modul în care regele şi-a dat ultima suflare, dar, de-a lungul anilor, au apărut o mulţime de ipoteze, mai ales că au fost efectuate şi mai multe autopsii asupra corpului artistului. Se pare că zecile de medicamente pe care le lua zilnic l-au condus către moarte. 

4 elvis presley ucis de doctorul sau 4 jpg jpeg

Se ştie că ultimele luni din viaţa lui Elvis Presley nu au fost cele mai fericite. Regele nu mai încasa aşa de mulţi bani din vânzări, ba chiar publicul remarcase că acesta nu mai făcea faţă pe scenă. Era făcut gras, i se reproşa că uită versurile melodiilor, că e infantil, că dă show-uri de karate în mijlocul reprezentaţiilor, că se bate cu pistoale cu apă cu cei din cor. Adevărul era că devenise supraponderal. Avea mari probleme de sănătate, probleme intestinale, hipertensiune, ficat gras, glaucom.

stanga
dreapta
1 elvis presley ucis jpg jpeg
8 elvis presley ucis de doctorul sau 6 jpg jpeg
3 elvis presley ucis de doctorul sau 5 jpg jpeg
4 elvis presley ucis de doctorul sau 4 jpg jpeg
5 elvis presley ucis de doctorul sau 3 jpg jpeg
6 elvis presley ucis de doctorul sau 2 jpg jpeg
7 elvis presley ucis de doctorul sau 1 jpg jpeg
9 priscilla si elvis presley jpg jpeg
10 doctorul lui elvis presley jpg jpeg

Ultimele ore din viaţa lui Elvis Presley au decurs în mod neaşteptat, în reşedinţa sa din Graceland. Acesta era acolo alături de fiica sa Lisa-Marie, avea nouă ani pe atunci, şi alături de Ginger Alden, logodnica sa de 20 de ani.

În ziua de 16 august 1977, la opt dimineaţa, Elvis se trezeşte după două ore şi jumătate de somn. ”Mă duc în baie, să citesc”, îi spune lui Ginger. Să nu vă gândiţi că artistul citea într-o baie comună: avea un tron imens pe post de WC, negru, un televizor uriaş, două telefoane, un interfon, câteva scaune impunătoare şi o cabină de duş, circulară, de trei metri diametru, cu alt scaun, de vinilin, în centru, scrie a1.ro. Ginger, logodnica, a fost cea care şi-a dat seama că Regele stătuse prea mult timp în baie. Imediat a intrat acolo. Elvis era ”căzut pe jos, cu pantalonii de pijama lăsaţi până aproape de glezne şi cu faţa lipită de mochetă. Vomitase”.

Când medicii ajung la faţa locului, fiica lui, Lisa Marie, plângea într-un colţ....La faţa locului s-a descoperit cartea pe care Elvis o citea: ”Cum să faci sex în funcţie de zodie”. 

"Eu l-am omorât pe Elvis Presley!" Cine face dezvăluirea şocantă?

Este vorba despre medicul personal al lui Elvis Presley. “Eu l-am omorât pe Elvis Presley!” Aşa ar fi spus George Nichopoulos pe patul de moarte. Pe patul de moarte, la 88 de ani, acesta şi-a recunoscut vina. Doctorul a negat cu tărie că i-ar fi prescris medicamentele ucigaşe lui Elvis la scurt timp de la moartea starului. El a susţinut mereu că îi dădea numai vitamine.

La autopsie, s-au găsit 14 substanţe interzise în corpul lui Elvis Presley, între care se numărau codeină, morfină, valium, nembutal, butabarbital. Acestea proveneau de la medicamentele pe care Nichopoulos i le administra. 10.000 de pastile ucigaşe i-a dat lui Elvis pe parcursul unui an, înainte să moară. Artistul ajunsese să cântărească 130 de kilograme şi nu se mai ţinea pe picioare.

Doctorul pompa în el tot felul de calmante, somnifere, medicamente pentru hipertensiune, intestin iritabil, dureri reumatice, glaucom şi constipaţie. Din cauza substanţelor periculoase din pilule, artistul devenise un cadavru viu, scrie historia.ro. 

10 doctorul lui elvis presley jpg jpeg

Viaţa lui Elvis Presley: era iute la mânie şi violent cu femeile! A tras cu pistolul în iubita sa şi i-a învineţit ochiul soţiei Priscilla Presley

Regele Rock'n'Roll nu-şi putea controla nervii, lucru confirmat atât de fosta soţie Priscilla, cât şi de fosta iubită Ginger Alden, care povestesc scene incredibile cu arme şi o atmosferă cât se putea de tensionată, chiar violentă, între ei. Elvis nu numai că a tras focuri de armă spre Ginger, în timp ce ea se afla în pat, dar a împuşcat şi toaleta şi mai multe televizoare. Iar fosta soţie a legendarului cântăreţ îi dă dreptate acesteia în privinţa obsesiei starului cu armele. În plus, Presley era un maniac al puterii, voia să deţină controlul absolut şi era cât se putea de iute la mânie. Dar care să fi fost motivul pentru care Elvis folosea armele în casă?

În timpul unui interviu cu Barbara Walters, Priscilla a vorbit despre aspecte complet necunoscute ale personalităţii fostului ei partener de viaţă.

9 priscilla si elvis presley jpg jpeg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg