A-listers cu iubiţi sub statutul lor

29 martie, 2018
FotoJet (16) jpeg

Când eşti ditamai superstarul internaţional, de ce să te încurci cu nişte anonimi, al căror singur scop poate fi profitarea de pe urma asocierii cu un A-lister?

Mariah Carey

image

Diva absolută îşi îndreaptă întotdeauna privirea spre nişte neica nimeni, care profită de pe urma notorietăţii ei. După ce a fost căsătorită cu Tommy Mottola, care a făcut-o cunoscută, a ajuns din nou la altar alături de Nick Cannon, care – fie vorba între noi – nu e deloc vreun superstar. Iar, după acesta, Mariah a acceptat să iasă în oraş cu nimeni altul decât Bryan Tanaka. Cine e el? Dansatorul ei, un toy boy care nu face decât să beneficieze de atenţia acordată de o divă internaţională ca ea.

Jennifer Lopez

image

S-a iubit cu P. Diddy şi Ben Affleck, care au ridicat-o la statutul de divă absolută în showbiz, după care a scăzut ştacheta simţitor pe plan sentimental. Regina entertainment-ului s-a măritat cu Mark Anthony, care nu o depăşeşte ca notorietate pe Jenny From the Block. Şi, mai mult, a divorţat şi a ajuns să aibă relaţii amoroase cu dansatori de-ai ei, pentru ca, în prezent, să fie nedezlipită de un fost sportiv, Alex Rodriguez pe numele lui.

Mel Gibson

image

După căsnicia de 26 de ani cu Robin, actorul a luat-o razna atât pe plan personal – având numeroase abateri de la lege şi, implicit, arestări – cât şi din punct de vedere sentimental. S-a însurat cu o anume Oksana Grigorieva, cu care a avut un copil, dar şi puzderie de neînţelegeri şi scandaluri publice. În momentul de faţă, Rosalind Ross este iubita actorului. Tot ce se ştie despre ea este că are numai 27 de ani, pe când el numără deja 62 de primăveri, şi că a adus pe lume cel de-al nouălea copil al superstarului hollywoodian. Atât? E cumva de-ajuns?

Madonna

image

Regina Pop a fost căsătorită cu Sean Penn, a avut idile cu Tupac şi Guy Richie, după care a decăzut mult pe plan amoros. Şi-a găsit doar iubiţi tineri şi neexperimentaţi din punct de vedere profesional. Cel puţin nu atât cât se devină un nume greu în domeniul lor de activitate. De la dansatori, la modele, Madge a bifat aproape tot ce este tânăr şi sexy în entertainment-ul american, de la Aboubakar Soumahoro, la Timor Steffens, Brahim Zaibat, Jesus Luz, Chris Paciello, Esai Morales şi lista continuă şi-n ziua de azi.

Rihanna

image

Când eşti un superstar internaţional, cum să ajungi să preferi compania unui Chris Brown, care a mai dat dovadă şi de agresiune sexuală la adresa ei?! Iar diva nu s-a oprit la un singur cvasi-anonim în lista ei de iubiţi. Travis Scott, J. R. Smith, Dudley O' Shaughnessy, Matt Kemp, Rashard Lewis s-au numărat printre cei care s-au perindat prin dormitorul lui RiRi. Cine sunt ei? Nici măcar nu contează. Sau n-au contat pentru ea. Recente pe Ok! Magazine

Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg