Actori de top în reclame de proastă calitate

17 iunie, 2010

Vedete hollywoodiene care în mod normal nu acceptau nici în ruptul capului să joace în reclame în SUA şi-au vândut imaginea în străinătate fără să dea atenţie scenariului, ci doar cecului dolofan pe care l-au încasat ulterior. Unele dintre cele mai mari celebrităţi americane au filmat în trecut clipuri publicitare în Japonia, doar de dragul recompensării consistente. În schimbul unei sume frumuşele de bani, nume grele de la Hollywood au fost de acord să se maimuţărească în faţa camerelor de luat vederi şi să rostească replici puerile.

Vedete hollywoodiene care în mod normal nu acceptau nici în ruptul capului să joace în reclame în SUA şi-au vândut imaginea în străinătate fără să dea atenţie scenariului, ci doar cecului dolofan pe care l-au încasat ulterior.

Unele dintre cele mai mari celebrităţi americane au filmat în trecut clipuri publicitare în Japonia, doar de dragul recompensării consistente. În schimbul unei sume frumuşele de bani, nume grele de la Hollywood au fost de acord să se maimuţărească în faţa camerelor de luat vederi şi să rostească replici puerile.

Quentin Tarantino şi-a vândut şi el imaginea japonezilor pe bani grei. Altfel nu am vedea posibilă realizarea clipului publicitar care-l are în prim plan şi pentru care s-a transformat într-un samurai de toată jena. Imaginea marelui regizor este ridicolă, deoarece Tarantino face nişte mişcări stângace de aşa-zis luptător care-i mai degrabă gata să se prăbuşească la podea din cauza unui atac de cord decât să fie apt de atac în luptă.

Vezi reclama aici

Sylvester Stallone, în schimb, s-a îmbrăcat la patru ace pentru a prezenta… o şuncă. Şi actorul n-a avut nimic de comentat când i-a fost propus conceptul reclamei, pentru a nu pune în pericol remunerarea sa semnificativă. Dar acest clip nu a fost singurul realizat de Stallone în care a trebuit să îndure creaţia nereuşită a unei agenţii de publicitate. A mai apărut în reclame pentru hot dog, semipreparate şi alte alimente. Cel în care promovează şunca este notabil datorită atitudinii lui macho şi a ţinutei lui sofisticate, care sunt absolute ridicole în prezenţa unei bucăţi de şuncă.

Vezi reclama aici

Nicolas Cage îşi alege de fiecare dată rolurile cu atenţie, pentru ca imaginea lui de actor de primă mână să nu fie afectată. Cu toate astea, departe de ţara lui, a acceptat să promoveze un pachinko, jocul mecanic care a făcut furori printre japonezi. Nimic în neregulă până aici. Situaţia a devenit stânjenitoare din momentul în care faimosul actor a început să ţopăie pe o autostradă în haine de cowboy, făcând ochi dulci unor femei cu sâni mari şi haine mulate. Dacă ar presta la Hollywood muncă de o asemenea calitate s-ar alege cu o Zmeură de Aur şi critica dură a publicului.

Vezi reclama aici

A fost de-ajuns pentru Keanu Reeves să-şi arate doar faţa – frumoasă, de altfel – în clipul pentru băutura Suntory Reserve, pentru a şi se întoarce acasă cu o căruţă de bani în urma filmărilor. Actorul n-a scos o vorbuliţă, dar a jucat senzaţional, au fost de părere producătorii clipului, care au avut grijă să-l plătească pe actor pe măsura efortului său.

Vezi reclama aici

Kevin Costner, Michael Jackson şi Arnold Schwarzenegger sunt alte vedete care aveau priză la public şi au profitat de pe urma notorietăţii lor. Au semnat contracte bănoase în schimbul alipirii imaginii lor pe produse precum cafea, scooter şi băutură energizantă.

Vezi reclama cu Michael Jackson aiciRecente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}