Actorii cu cele mai mari încasări de box office în 2010

23 decembrie, 2010

Topul Forbes de anul acesta al celor mai profitabili actori de la Hollywood o clasează pe un surprinzător loc 2 pe Mia Wasikowska. Prea puţin cunoscută de marele public, Wasikowska i-a devanasat graţios pe faimoşii Robert Downey Jr. şi Daniel Radcliffe. Explicaţia: tânăra actriţă

Topul Forbes de anul acesta al celor mai profitabili actori de la Hollywood o clasează pe un surprinzător loc 2 pe Mia Wasikowska.

Prea puţin cunoscută de marele public, Wasikowska i-a devanasat graţios pe faimoşii Robert Downey Jr. şi Daniel Radcliffe. Explicaţia: tânăra actriţă a deţinut rolul principal în filmul Alice în Ţara Minunilor, dar a jucat şi în comedia de succes The Kids Are All Right, cele două pelicule adunând 1,03 miliarde de dolari la box office-ul american. Astfel, australianca de 21 de ani se află la egalitate în topul Forbes cu Johnny Depp, colegul ei de platou la Alice în Ţara Minunilor.

Poziţia fruntaşă i-a revenit lui Leonardo DiCaprio, ale cărui filme, Inception şi Shutter Island au încasat împreună la nivel mondial 1,16 miliarde de dolari. Cât despre „codaşii” Downey Jr. şi Radcliffe, ei s-au plasat pe locurile 3 şi 4, cu 807 milioane de dolari (graţie blockbusterului Iron Man) şi, respectiv, 780 de milioane (câştigate de penultima parte a seriei Harry Potter). Următorul în top este Robert Pattinson, cu 749 de milioane încasate de Twilight: Eclipse. Anul următor, va fi interesant de urmărit evoluţia Miei Wasikowska, întrucât actriţa deţine rolul principal într-o nouă adaptare a romanului lui Charlotte Brontë, Jane Eyre.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg