Actorul din ”Anatomia lui Grey” a recunoscut că şi-a părăsit soţia pentru o alta!

12 iulie, 2017
Jesse Williams   cel mai sexy actor de culoare jpeg

Au fost împreună 13 ani, dintre care cinci şi i-au petrecut în calitate de soţ şi soţie. Din iubirea lor au rezultat şi doi copii frumoşi, pe care Jesse Williams îi adoră pur şi simplu. Din păcate, acum trei luni, Jesse a decis să se despartă de Aryn, mama copiilor lui, pentru o altă femeie, de care s-a îndrăgostit pe platourile de filmare.

Actorul s-a îndrăgostit de o altă femeie

N-a fost un fapt recunoscut şi asumat, însă, cumva, a ieşit la iveală. Mulţi dintre prietenii lor au declarat că Jesse divorţează pentru ea. Pentru Minka Kelly. Asta deşi, iniţial, starul din ”Anatomia lui Grey” negase toate aceste zvonuri. Ei bine, prin noul albul al lui Zay Z, Jesse a avut ocazia să recunoască câteva adevăruri dureroase.

Jesse şi fosta soţie

El vorbeşte în versuri despre cât de mult a contat mariajul său, despre faptul că divorţul a fost ”cea mai dureroasă experienţă din viaţa sa, căci s-a despărţit de o persoană pe care a iubit-o cu adevărat”, dar şi despre fata pentru care ”a aruncat mariajul său la gunoi”. Aşadar, nu mai este nevoie de nicio altă explicaţie, actorul confirmând astfel idila cu actriţa Minka Kelly, fapt ce presa de scandal îl speculează de mai bine de trei luni.

Noua femeie din viaţa lui

Rămâne de văzut, aşadar, cum se vor aşeza lucrurile pentru el, dat fiind faptul că-n prezent duce o luptă prin tribunale pentru orele şi perioadele de vizită a copiilor lui, fosta lui soţie refuzându-i posibilitata de a-i vedea mai des. Cât despre relaţia cu Minka, aşteptăm cu nerăbdare să vedem cum vor evolua lucrurile.

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg