Actriţele de la Victoria’s Secret

22 iunie, 2010

Au făcut bani din modă şi ar putea cuceri şi scena, odată cu intrarea lor în rândul actorilor de la Hollywood. Şi asta ca să nu mai spună lumea că sunt doar nişte feţe frumoase şi atât! Tyra Banks, Alessandra Ambrosio, Karolina Kurkova, Heidi Klum, Gisele Bündchen ori Rachel Roberts sunt doar câţiva „îngeraşi“ ai celebrei companii pentru care moda a fost o rampă de lansare în cinematografie. Pe Tyra Banks aţi văzut-o în urmă cu ani buni în serialul de comedie Prinţul din Bel Air (1993), dar şi în filmul artistic Coyote Ugly (2000).

Tyra Banks, Alessandra Ambrosio, Karolina Kurkova, Heidi Klum, Gisele Bündchen ori Rachel Roberts sunt doar câţiva îngeraşi ai celebrei companii pentru care moda a fost o rampă de lansare în cinematografie.

Au făcut bani din modă şi ar putea cuceri şi scena, odată cu intrarea lor în rândul actorilor de la Hollywood. Şi asta ca să nu mai spună lumea că sunt doar nişte feţe frumoase şi atât!

Pe Tyra Banks aţi văzut-o în urmă cu ani buni în serialul de comedie Prinţul din Bel Air (1993), dar şi în filmul artistic Coyote Ugly (2000).

Adriana Lima preferă podiumul în detrimentul scenei, dar am putut-o urmări în scurt-metrajul The Follow (2001), unde a evoluat alături de Clive Owen şi Mickey Rourke.

Gisele Bündchen şi-a încercat testat şi ea abilităţile actoriceşti în Taxi (2004) şi în Diavolul se îmbracă de la Prada (2006), în timp ce Alessandra Ambrosio a fost guestar în How I Met your Mother (2005) a avut o apariţie episodică în Casino Royale (2007).

Nici Heidi Klum nu putea rata o astfel de ocazie, astfel că a acceptat pe loc rolul Brumhildei din Ella Enchanted (2004). Pe lângă alte apariţii episodice, precum cea din Perfect Strangers (2007), Heidi a aflat cum e să fii o nevastă disperată chiar anul acesta.

Ceva mai recent, Karolina Kurkova a avut şi ea parte de ceva acţiune pe marele ecran atunci când, în 2009, a fost cooptată în distribuţia filmului G.I. Joe: The Rise of Cobra.

Olga Kurylenko şi-a început cariera cinematografică cu roluri de mică amploare. Însă în 2008 ea s-a alăturat grupului de Bond Girls, interpretând-o pe Camille Alves în Quantum of Solace (2008). Anul acesta, Olga este implicată în nu mai puţin de cinci producţii hollywoodiene, iar într-una din ele o va întruchipa pe însăşi Marie Curie.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}