Adelina Pestriţu a stârnit indignarea în mediul online. Fanii săi au criticat-o intens pentru ceva ce trebuia să fie un moment liniştit de familie

7 decembrie, 2021
1 adelina pestritu jpg jpeg

Deşi împodobirea bradului este un moment tihnit de familie şi aparent nevinovat, Adelina Pestriţu a reuşit să îşi enerveze admiratorii din online.

De ce s-a întâmplat asta? Se pare că alegerile divei în materie de decoraţiuni i-au stârnit pe internauţi. Celebra influenceriţă a ales pentru decoraţiunile de brad flori negre şi chiar ciori de decor. Ornamentele Adelinei au fost intens criticate de fani, deşi filmuleţul postat de ea era unul cald, de familie, în care apare alături de soţul său, Virgil Şteblea, dar şi fiica lor, Zenaida Maria.

„Împodobirea bradului este tradiţia în preajma căreia creştem de mici. În jurul ei sunt poveşti care ne antrenează imaginaţia şi ne fac să devenim visători. Vis pe care îl lăsăm mai departe moştenire, copiilor noştri. În copilărie impodobeam bradul pe 24 Decembrie, în Ajunul Crăciunului „aşa cum se face”. Dar e mai important să faci cum simţi, decât cum „trebuie”. Pe parcurs mi-am dat seama că am la dispoziţie prea puţin timp să mă bucur de magia pe care bradul o aduce în casa noastră. Acum, că suntem părinţi, facem ca tot ce e frumos să dureze cât mai mult, atât pentru noi, dar mai ales pentru fetiţa noastră. Astfel, vă prezentăm bradul nostru”, a fost descrierea care a însoţit clipul postat de Adelina Pestriţu.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu)

Urmăritorii Adelinei s-au activat de îndată şi i-au atras atenţia că ornamentele negre nu au ce căuta de Crăciun. Vedeta însă şi-a susţinut cu fermitate şi eleganţă punctul de vedere, explicându-le tuturor că este vorba de fiecare familie cum simte, nu este un brad public, ci bradul lor pe care îl decorează cum vor şi simt ei.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg