Adelina Pestriţu a stârnit indignarea în mediul online. Fanii săi au criticat-o intens pentru ceva ce trebuia să fie un moment liniştit de familie

7 decembrie, 2021
1 adelina pestritu jpg jpeg

Deşi împodobirea bradului este un moment tihnit de familie şi aparent nevinovat, Adelina Pestriţu a reuşit să îşi enerveze admiratorii din online.

De ce s-a întâmplat asta? Se pare că alegerile divei în materie de decoraţiuni i-au stârnit pe internauţi. Celebra influenceriţă a ales pentru decoraţiunile de brad flori negre şi chiar ciori de decor. Ornamentele Adelinei au fost intens criticate de fani, deşi filmuleţul postat de ea era unul cald, de familie, în care apare alături de soţul său, Virgil Şteblea, dar şi fiica lor, Zenaida Maria.

„Împodobirea bradului este tradiţia în preajma căreia creştem de mici. În jurul ei sunt poveşti care ne antrenează imaginaţia şi ne fac să devenim visători. Vis pe care îl lăsăm mai departe moştenire, copiilor noştri. În copilărie impodobeam bradul pe 24 Decembrie, în Ajunul Crăciunului „aşa cum se face”. Dar e mai important să faci cum simţi, decât cum „trebuie”. Pe parcurs mi-am dat seama că am la dispoziţie prea puţin timp să mă bucur de magia pe care bradul o aduce în casa noastră. Acum, că suntem părinţi, facem ca tot ce e frumos să dureze cât mai mult, atât pentru noi, dar mai ales pentru fetiţa noastră. Astfel, vă prezentăm bradul nostru”, a fost descrierea care a însoţit clipul postat de Adelina Pestriţu.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu)

Urmăritorii Adelinei s-au activat de îndată şi i-au atras atenţia că ornamentele negre nu au ce căuta de Crăciun. Vedeta însă şi-a susţinut cu fermitate şi eleganţă punctul de vedere, explicându-le tuturor că este vorba de fiecare familie cum simte, nu este un brad public, ci bradul lor pe care îl decorează cum vor şi simt ei.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg