Adevăratele origini ale lui Victor Ponta. Iniţial, numele său de familie era Ponte

5 ianuarie, 2021
4 victor ponta numele real 1 jpg jpeg

S-a dedicat vieţii politice ani de zile, a vrut să devină chiar şi preşedintele României, însă nu a câştigat alegerile. Victor Ponta a vorbit de-a lungul anilor des despre viaţa sa profesională, şi mai puţin despre viaţa personală, despre originile lui. Cine e cu adevărat Victor Ponta?

Om politic român, preşedintele PRO România, şi cel care a deţinut funcţia de prim-ministrul al ţării din 7 mai 2012 până la demisia sa în 4 noiembrie 2015, după incendiul de la Colecţiv. Victor Ponta s-a remarcat datorită vieţii sale politice intense, ambiţiilor sale, se vedea chiar şi preşedintele României. A pierdut alegerile şi a luat-o pe un alt drum, un drum care acum nu e prea încărcat de reuşite pe plan politic.

Dincolo de viaţa profesională, Victor Ponta are o viaţă de familie reuşită. E căsătorit cu Daciana Sârbu şi au împreună trei copii. Dar cine e cu adevărat acesta? Iată adevăratele origini ale sale. Se ştie că este italian după tată şi albanez după mamă. 

Politicianul a copilărit într-un sat din Bucovina, dar şi într-o localitate din Teleorman. În urmă cu cinci ani făcea dezvăluirea neaşteptată, că, iniţial, numele familiei sale era Ponte, nu Ponta: "Pot să să spun că familia mea a venit din Trieste la Pecica. A fost adusă de către împăratul austro-ungar pentru a construi şi pentru a pietrui drumul de la Pecica la Nădlag"

Cu toate acestea, Victor Ponta se mândreşte şi cu originile albaneze, chiar într-o vizită la Tirana a spus asta. Aşadar, cât de român e Victor Ponta?

"Sunt 100% român. Poveştile despre origini, aţi spun despre Imperiul austro-ungar, sun tmai mult de 100 de ani. La fel, familia din partea mamei a venit de la Moscopole, în timpul primuui război balcanic, deci încă 100 si ceva de ani. În rest, părinţii mei sunt amândoi născuţi în Bucureşti, eu sunt născut în Bucureşti, am copilărit la gara de Nord, am fost la Şcoala Generală 152, la Liceul Neculce, La Facultatea de Drept, în Bucureşti.

Părinţii mei născuţi în Bucureşti, bunicii mei, străbunicii merg deja în alte direcţii. Sunt 100% român, bucureştean.", a declarat politicianul în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. 

1 victor ponta jpg jpeg

Ce avere au Victor Ponta şi Daciana Sârbu. Deţin mai multe case şi apartamente, dar şi conturi în euro şi lei

Victor Ponta tocmai ce a anunţat că renunţă la politică. Se pare că se dedică familiei sale, soţiei şi copiilor, dar şi afacerii pe care o au! Au investit într-un business pe placul soţiei! Dar ce avere au cei doi, Victor Ponta şi Daciana Sârbu?

Victor Ponta a fost ani de zile implicat în politică. A ocupat funcţii importante în stat, a luat decizii mari, unele care i-au mulţumit pe români, iar altele care i-au lăsat cu un gust amar. Cea care i-a fost mereu alături, atât în momentele de bune, de victorie, cât şi în momentele nereuşite a fost Daciana Sârbu, soţia sa. Sunt căsătoriţi de aproximativ 14 ani şi au clădit împreună tot ce şi-au dorit. Au o familie frumoasă, copii, dar s-au gândit mereu şi la aspectul financiar. Din declaraţia lui de avere s-a aflat câţi bani, ce bunuri au împreună cei doi, dar şi care e afacerea de familie, cea pe placul Dacianei Sârbu.

Potrivit propriei declaraţii de avere, cea care a fost făcută publică la data de 27.05. 2020, Victor Ponta şi soţia au o situaţie financiară foarte bună, au încasat lunar venituri consistente. La categoria bunuri imobile - terenuri, Victor Ponta a scris că deţine un teren forestier în judeţul Dâmboviţa de 5.000 mp şi un teren intravilan în Prahova de 5.800 mp.

2 victor ponta si sotia jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg