Adevăratele sentimente ale lui Andi pentru Hannelore au fost dezvăluite la "Insula iubirii" 2019

23 aprilie, 2019
2 andi insula iubirii 2 jpg jpeg

Deşi şi-a ascuns adevăratele trăiri faţă de concurenta care l-a făcut să se îndrăgostească de ea, ispita a spus totul într-un testimonial din sezonul al 5-lea al emisiunii.

La un an de la difuzarea sezonului al 4-lea al reality show-ului "Insula iubirii", aflăm, în sfârşit, care au fost adevăratele sentimente ale lui Andi pentru Hannelore, care au legat una dintre cele mai frumoase relaţii în Thailanda.

3 andi si hannelore insula iubirii jpg jpeg
4 andi si hannelore insula iubirii 2 jpg jpeg

Dragostea dintre ispita masculină şi concurenta venită să-şi testeze relaţia cu Bogdan s-a înfiripat în cele trei săptămâni petrecute în resort, numai că, la final, Hannelore a ales să plece aşa cum a venit, la braţul celui cu care se logodise în ţară - cu care, de altfel, s-a şi căsătorit după numai câteva luni de la "escapada" amoroasă din Thailanda.

1 hanelore si bogdan insula iubirii jpg jpeg
stanga
dreapta
1 hanelore si bogdan insula iubirii jpg jpeg
3 andi si hannelore insula iubirii jpg jpeg
4 andi si hannelore insula iubirii 2 jpg jpeg
5 andi insula iubirii jpg jpeg
6 andi insula iubirii 3 jpg jpeg
7 andi insula iubirii 4 jpg jpeg
8 andi insula iubirii 5 jpg jpeg
2 andi insula iubirii 2 jpg jpeg

Dezamăgirea lui Andi a fost uriaşă, dar abil mascată de câteva declaraţii detaşate. Cel mai dificil a fost faptul că acesta a fost solicitat să rămână în continuare pe insulă, pentru filmările următorului sezon "Insula iubirii".

Aşa se face că, la cinci zile după încheierea sezonului 4, cea mai implicată ispită masculină a trebuit să-şi regăsească echilibrul şi să înceapă o nouă "misiune" pe insulă. Şi, într-un prim testimonial, aflăm de adevăratele sentimente ale lui Andi pentru Hannelore:

5 andi insula iubirii jpg jpeg

"Am crezut că dacă sentimentele sunt sincere şi vin din interior, n-are ce să-ţi facă rău. Dar când oferi iubire persoanei nepotrivite, acest lucru te poate răni foarte tare. Unii oameni vin ca o binecuvântare, alţii vin ca o lecţie. Hanne a venit în viaţa mea ca să mă înveţe o lecţie. Am realizat că poate sunt prea bun cu anumiţi oameni şi nu oricine ar trebui să aibă acces la sufletul meu. Evoluezi, înveţi, din greşeli chiar."

Iată care sunt şi celelalte ispite din noul sezon "Insula iubirii":Recente pe Ok! Magazine

ales2 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp