Adina Alberts a fost infectată cu coronavirus. Medicul a explicat ce simptome a avut, dar şi cu ce medicamente s-a tratat

9 decembrie, 2020
3 adina alberts coronavirus jpg jpeg

A făcut o campanie de testare a populaţiei, dar, din păcate, s-a infectat şi ea cu coronavirus. 

Adina Alberts a povestit în mediul online că a luat noul virus în campania de testare a populaţiei. Spune că a avut o formă uşoară a bolii: "Am să vă fac o destăinuire. În campania umanitară de testare gratuită pe care am desfăşurat-o câteva săptămâni, am contractat şi eu “mult temutul” coronavirus nou. * Pentru mine, infecţia cu Sars Cov 2 a fost ca o răceală obişnuită. N-am tuşit, n-am făcut febră. Mi-au curs nasul şi ochii, am strănutat de sute de ori, am răguşit puţin şi mi-am pierdut preţ de vreo 5-6 zile, parţial gustul şi total mirosul. Imediat ce mi-au apărut simptomele sugestive, evident că m-am testat cu teste rapide antigen. Când am văzut că sunt pozitivă m-am autoizolat. Am stat în izolare doar 4 zile pentru că testul s-a negativat foarte, foarte repede, şi simptomele au dispărut total. Repet. Nu am tuşit deloc! Acum mă simt total refăcută şi vă spun, cu mâna pe inimă, că pentru mine acest “COVID” a fost de fapt una dintre cele mai uşoare “răceli” pe care le-am avut vreodată."

2 adina alberts coronavirus 2 jpg jpeg

Citeşte şi: Adina Alberts a testat gratuit pentru coronavirus. Soţia lui Viorel Cataramă a transmis: "Dorinţa de testare este enormă"

Medicul a mai dezvăluit că: "NU VREAU SĂ SPUN NIMIC. Doar descriu experienţa mea. Poate vă ajută. Este adevărat că mi-am pregătit organismul luni de zile pentru o posibilă întâlnire cu Sars-Cov2, cu: Vitamina C alcalină, cure de câte 2 săptămâni, apoi pauză 2 săptămâni. Vitamina D, cure lunare alternative. Resveratrol/ Echinaceea/ Propolis/Quercetină, Coenzima Q, pe rând, câte 2,3 săptămâni fiecare..."

Totodată, medicul estetician nu s-a ferit şi a spus care au fost medicamentele pe care le-a luat în timpul infectării cu coronavirus: "În timpul “răcelii” am luat: Azitromicină 500 mg, 1cp / zi, 5 zile (pentru a preveni suprainfecţia bacteriană care apare, de regulă, pe fondul scăderii imunităţii date de infecţia virală); Tamiflu 1 cp/zi; Aspenter, 1 cp / zi; Paracetamol şi Nurofen, le-am alternat, 1 pastilă la 6 ore, câte 2 pastile pe zi din fiecare; Vitamina C şi D; Omeran 20 mg, 1 cp pe zi; Probiotice; Stodal; Sirop de muguri de pin şi propolis; Ceai de cimbrişor; Extract de muguri de coacăz negru; Sinupret.În timpul “răcelii” am luat: Azitromicină 500 mg, 1cp / zi, 5 zile (pentru a preveni suprainfecţia bacteriană care apare, de regulă, pe fondul scăderii imunităţii date de infecţia virală); Tamiflu 1 cp/zi; Aspenter, 1 cp / zi; Paracetamol şi Nurofen, le-am alternat, 1 pastilă la 6 ore, câte 2 pastile pe zi din fiecare; Vitamina C şi D; Omeran 20 mg, 1 cp pe zi; Probiotice; Stodal; Sirop de muguri de pin şi propolis; Ceai de cimbrişor; Extract de muguri de coacăz negru; Sinupret."

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Gisele Bündchen profimedia 0754280136 (1) jpg
Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (3) jpg
Ben și Jen la Grammy PNG
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (4) jpg
Leonardo DiCaprio, Getty jpg
FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}