Administratorii averii lui Michael Jackson s-au servit din averea lui?

10 februarie, 2014

Nici în mormânt megastarul nu-şi poate găsi liniştea şi, în ciuda averii colosale strânsă postmortem, care a acoperit datoriile acumulate în ultimii ani de viaţă, hienele financiare încă se înfruptă din munca sa.

Nici în mormânt megastarul nu-şi poate găsi liniştea şi, în ciuda averii colosale strânsă postmortem, care a acoperit datoriile acumulate în ultimii ani de viaţă, hienele financiare încă se înfruptă din munca sa. Administratorii averii lui Michael Jackson au intrat în vizorul Serviciului intern pentru venituri din SUA pentru taxe neplătite în valoare de 702 milioane de dolari, această autoritate fiscală acuzându-i că au subevaluat activele starului, după moartea sa, în 2009.

Potrivit documentelor înaintate tribunalului impozitelor din Washington, obţinute de ziarul Los Angeles Times, autoritatea fiscală susţine că administratorii averii lui Michael Jackson au evaluat inexact valoarea netă a averii cântăreţului, la puţin peste 7 milioane de dolari, după decesul acestuia, însă, de fapt, averea megastarului s-ar ridica la 1,125 miliarde de dolari.

Autoritatea fiscală a afirmat că declaraţia de venituri iniţială este atât de inexactă, încât poate fi considerată o infracţiune gravă de fals în declaraţii, ceea ce ar putea permite guvernului să dubleze penalitatea de 20%, acordată în mod obişnuit pentru plată incompletă.

Dacă instanţa va da câştig de cauză Serviciul intern pentru venituri, administratorii averii lui Michael Jackson ar putea fi nevoiţi să vândă o parte din bunurile ce au aparţinut megastarului sau să încheie o înţelegere prin care să plătească sumele restante într-un interval de 15 ani.

După decesul cântăreţului, averea acestuia este administrată de un fond, ai cărui administratori au fost schimbaţi de mai multe ori în ultimii ani.

Foto: pagina oficială



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg