Adrian Năstase nu a mers la vot, dar şi-a sărbătorit nepotul. Cum a apărut alături de familie

7 decembrie, 2020
1 adrian nastase si familia jpg jpeg

Adrian Năstase are 70 de ani şi nu se mai implică atât de mult în viaţa politică, ci în viaţa de familie. E foarte apropiat de fiii lui, dar şi de nepoţi. 

Adrian Năstase nu a mers pe 6 decembrie să îşi exprime votul: "Eu nu voi vota. Am incă acea interdicţie, stabilită de Băsescu şi oamenii lui, care se va încheia doar anul viitor (asta nu inseamnă neapărat că vom avea alegeri anticipate).", a spus acesta pe blogul său în urmă cu două zile. 

6 adrian nastase jpg jpeg

Cu toate acestea, de Sfântul Nicolae, a fost zi de sărbătorea în casa acestuia. L-a sărbătorit pe nepot: "Chiar dacă alegerile lui Iohannis vă mobilizează atenţia, totuşi, astăzi, este o mare sărbătoare, atât pentru cei mari cât şi pentru cei mici dar, mai ales, pentru cei care îşi sărbătoresc şi ziua numelui. Cărora le urez La mulţi ani! Noi am sărbătorit, în familie, ziua de nume a nepotului nostru – Nicolas – şi ne-am bucurat de bucuria lui atunci când căuta, în ghetele de sub brad, bomboane şi jucării."

Cine a fost prima soţie a lui Adrian Năstase. După divorţ, aceasta a cunoscut succesul în America

Adrian Năstase s-a remarcat graţie vieţii sale politice, a ocupat zeci de ani funcţii publice, a fost activ în partidul din care a făcut parte, ba chiar a candidat la alegerile din 2004 pentru a deveni preşedintele ţării. Viaţa personală a ţinut-o mai departe de ochii curioşilor, însă a ieşit la lumină faptul că Daniela Năstase nu e prima soţie, acesta a mai fost căsătorit o dată. Adrian Năstase a spus în repetate rânduri că soţia lui Dana este marea sa dragoste, însă puţin ştiu că politicianul mai are o căsătorie la activ. Cu zeci de ani în urmă, Adrian Năstase a fost căsătorit cu fiica unui cunoscut demnitar. Era foarte tineri pe atunci, discuţiile au apărut rapid, la fel şi divorţul. De-a lungul anilor, niciunul dintre ei nu a făcut declaraţii despre povestea de iubire sau despre divorţ, însă Mădălin Voicu cunoaşte aspecte din viaţa celor doi, ca soţ şi soţie.Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}