Adrian Sînă şi Marius Nedelcu s-au împăcat

5 februarie, 2014

Cei doi artişti din Akcent, care au destramat trupa prima oară, s-au împăcat şi au revenit la prietenia care i-a legat din 2002. Marius Nedelcu şi Adrian Sînă au postat pe Facebook o poză din studio, unde lucrează o piesa nouă,

Cei doi artişti din Akcent, care au destramat trupa prima oară, s-au împăcat şi au revenit la prietenia care i-a legat din 2002. Marius Nedelcu şi Adrian Sînă au postat pe Facebook o poză din studio, unde lucrează o piesa nouă, cel mai probabil o colaborare.

"Te aştept cu un buchet de trandafiri... asta cântam împreună cu ceva ani în urmă. Sunt bucuros să lucram din nou împreună, a ieşit ceva tare!", a scris Adrian pe pagina de Facebook a trupei Akcent.

Deşi s-a despărţit de Mihai şi Sorin printr-un scandal destul de mare în presă, Adrian a revenit la sentimente bune cu cei doi oameni care au avut un rol foarte important în cariera Akcent: Edward Maya şi Marius Nedelcu, care a revenit din Suedia şi e pregătit să lanseze primul single în limba română din cariera lui solo.

Rămâne de văzut dacă piesa sau piesele pe care Marius şi Adi le-au lucrat împreună vor fi lansate sub numele Akcent, dacă va fi o colaborare vocală între ei sau dacă e vorba despre o melodie pe care Adrian a compus-o şi produs-o pentru vechiul său prieten şi coleg.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}