Alec Baldwin scapă de toate acuzațiile ce i se aduceau. Actorul și-a împușcat mortal o colegă

21 aprilie, 2023

Acuzațiile penale depuse împotriva lui Alec Baldwin pentru împușcătura fatală din 2021 de pe platourile de filmare ale producției ”Rust” vor fi retrase.

alec baldwin jpeg

Actorul care a susținut mereu că e nevinovat și că nu a apăsat pe trăgaci va scăpa basma curată, după coșmarul prin care trece din 2021.

Procurorii noi care au primit cazul să-l instrumenteze, Kari Morrissey și Jason Lewis vor retrage în curând acuzațiile împotriva lui Alec Baldwin, scrie Deadline joi.

Actorul era acuzat de omor prin imprudență, după ce își împușcase mortal colega, o cineastă de doar 42 de ani, mama unui copil. De atunci și până acum, oamenii legii au tot investigat modul în care s-a produs tragedia. Alec Baldwin a trecut printr-un iad, în primul rând având pe conștiință această moarte, apoi acuzat de soțul Halynei Hutchins, care ulterior și-a retras acuzațiile. Au urmat colegi din echipa ”Rust”, care l-au acuzat de neglijență. Alec Baldwin și-a susținut întotdeauna nevinovăția, motivând că nu a apăsat pe trăgaci și că arma ce se presupunea că era una încărcată cu gloanțe oarbe s-a descărcat accidental.

Încă nu este certă situația armurierei Hannah Gutierrez-Reed, acuzată în același timp cu actorul. E posibil ca acuzațiile împotriva ei să rămână, ceea ce înseamnă că lui Alec Baldwin i se vor mai solicita întrebări în acest caz.

”Ne bucură decizia de a se renunța la acuzațiile împotriva lui Alec Baldwin și susținem investigația adecvată pe mai departe, bazată pe faptele și circumstanțele acestui tragic accident”, au declarat pentru CNN avocații lui Baldwin, Luke Nikas și Alex Spiro.

Decizia vine cu doar două săptămâni înainte de data la care era programat un proces pentru uciderea directorului de imagine Halyna Hutchins.

Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost împușcată mortal în piept pe platoul de filmare a producției Rust în Mexic, de către Alec Baldwin, cu un glonț adevărat provenit dintr-o armă ce făcea parte din recuzită.

Regizorul Joel Souza a fost și el împușcat, dar nu mortal, iar acesta nu a depus niciodată acuzații.

Baldwin, în vârstă de 64 de ani, a negat categoric să fi apăsat vreodată pe trăgaciul pistolului, pledând nevinovat pentru uciderea accidentală din 2021.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

alexia eram mario fresh jpg
Millie si Jake PNG
FotoJet Presedinti jpg
Angelina Jolie și Akala, Profimedia (2) jpg
Nicole Kidman si fiica sa Sunday Rose, Profimedia (6) jpg
George Soare și Andreea Esca jpg
Chef Joseph Hadad 2024   instagram (4) jpg
Prezentare Catalin Botezatu la Paris Fashion Week la hotelul Ritz   PR (33) JPG
Fiica lui Michael Schumacher, Gina Schumacher, s a casatorit cu Iain Bethke   Instagram jpg
Pamela Anderson, Profimedia (5) jpg
FotoJet Nicole jpg
Roxana Ciuhulescu nasa de casatorie    FOTO Stefan Marin (28) jpeg
Rebel Wilson și Ramona Agruma, Profimedia (6) jpg
Angelina Jolie premiera Maria, GettyImages (4) jpg
Melania Trump   pagina oficiala jpg
Jennifer J Lo, Profimedia jpg
fiica prezentatoarei Raluca Moianu, Mara Ancuta, s a casatorit cu Virgil Boglea si e insarcinata cu baiat   Instagram jpg
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg