Ali MacGraw, o viaţă greu încercată. Cum a ajuns actriţa din filmul „Love Story dependentă de sex şi alcool şi fără niciun ban. Actorul care i-a făcut cel mai mare rău

25 noiembrie, 2021
8 ali jpg jpeg

Ali MacGraw a fost una dintre cele mai populare actriţe de la Hollywood din toate timpurile, dar căsătoria ei cu Steve Mcqueen i-a distrus complet viaţa, deoarece a lăsat-o fără bani şi fără adăpost.

Ali Macgraw este una dintre cele mai mari vedete de la Hollywood.Chiar şi la bătrâneţe, ea continuă să fie iubită de fani, care îşi amintesc unele dintre cele mai mari roluri ale ei, în filme precum „Goodbye Columbus” şi „Love Story”. În ceea ce priveşte cariera, Macgraw a fost excepţională, dar nu pare să fi găsit un noroc similar în viaţa ei personală. După ce prima ei căsătorie s-a încheiat, Macgraw a crezut că a doua va fi una de vis, dar s-a înşelat.

MacGraw s-a născut în Bedford Village, New York, din părinţi. Copilăria ei a fost marcată de tensiune şi de lipsa stimei de sine, iar asta datorită alcoolismului tatălui ei. În ciuda luptelor cu care se confrunta, Macgraw avea o frumuseţe uimitoare, greu de ignorat.

Aspectul i-a ajutat cariera şi nu i-a luat mult timp să devină un superstar la Hollywood. Deşi a devenit celebră în primii ani ai carierei, ea a dispărut din peisaj la fel de repede. În timp ce sursele susţin că ea a părăsit lumina reflectoarelor pentru a avea grijă de fiul ei Josh, luptele ei personale au fost, de fapt, cauza reală.

Pentru a scăpa de problemele de acasă şi de tatăl abuziv MacGraw a acceptat o slujbă de model, iar câţiva ani mai târziu a obţinut primul ei rol mic în „A Lovely Way To Die”, urmat de un rol principal în „ La revedere Columb.”

Ea l-a întâlnit pe Robert Evans, producător care mai târziu a ales-o să fie Jenny în „Love Story”, în timp ce se afla încă la facultate. După ce l-au vizitat pe regizorul filmului, cei doi s-au îndrăgostit şi s-au căsătorit în 1969.

MacGraw a trecut rapid prin mai multe roluri şi, până în 1971, ea s-a impus ca cea mai bună actriţă de la Hollywood. Vedeta a început să atragă atenţia şi, în scurt timp, Ali McQueen a venit la ea acasă să o întrebe dacă îi va fi parteneră în filmul „Getaway”

Ali recunoaşte că s-a îndrăgostit de faimosul actor prima dată când l-a întâlnit, iar cei doi au început rapid o poveste de dragoste, care avea să-i schimbe viaţa în rău. Atracţia lor intensă a dus la o aventură, iar MacGraw s-a mutat din casa ei în casa lui McQueen din Malibu la scurt timp. Relaţia lor a fost una plină de pasiune.

Actriţa îl descrie pe e McQueen ca pe un individ unic şi cu principii, dar asta doar la suprafaţă. El, pe de altă parte, se confrunta cu demonii trecutului, despre care ea nu ştia.

Când era copil, tatăl lui l-a abandonat, iar acest lucru l-a bântuit de-a lungul anilor. De asemenea, mama lui l-a trimis la o casă de copii când avea 14 ani. Incidentul i-a lăsat o cicatrice în suflet şi nu a mai avut încredere în femei. De aceea, a pus-o pe MacGraw să semneze un acord prenupţial. Astfel, în cazul unui divorţ, ea nu avea dreptul la niciun ban.

McQueen era posesiv şi gelos, deoarece nu suporta succesul soţiei sale. În ciuda faptului că era o celebritate, el o dispreţuia atunci câmd pleca din casă la muncă. Căsătoria lor a devenit rapid un obstacol în cariera ei.

McQueen dorea ca MacGraw să înceteze să lucreze. Din această cauză, actriţa, care asculta de dorinţele soţului ei, a rămas acasă pentru a-şi creşte băieţii.

MacGraw admite că mariajul lor a avut suişuri şi coborâşuri, dar susţine că, la un moment dat, a început să se simtă sufocată McQueen era furios dacă o vedea uitându-se la un alt bărbat, dar privirea lui era mereu atrasă în altă parte.

McQueen i-a fost infidel, dar asta nu părea să conteze pentru el. În schimb, credea tot timpul că e înşelat de soţie. La un moment dat, a urmărit-o într-o locaţie în care avea o şedinţă foto, crezând că are o aventură.

După ce a rămas într-o căsnicie care nu a funcţionat timp de cinci ani, faima lui MacGraw a scăzut mult, la fel şi finanţele ei. Ea a acceptat demersul managerul ei de a apărea în „Convoy”, dar când i-a spus lui McQueen, acesta a cerut divorţul. Relaţia lor s-a prăbuşit rapid şi au divorţat în 1977. McQueen a murit de cancer trei ani mai târziu, iar MacGraw susţine că i-a fost întotdeauna teamă că McQueen o va părăsi pe parcursul căsătoriei lor. 

Datorită contractului semnat, Ali a părăsit căsnicia fără nimic Aceasta a marcat începutul unei perioade întunecate din viaţa ei, după ce şi-a dat seama că şi-a sacrificat cariera şi faima pentru nimic.

MacGraw s-a prăbuşit după mai multe mariaje eşuate şi o carieră slabă şi a apelat la alcool pentru a-şi masca suferinţa. Actriţa a căutat apoi ajutor la o clinică, unde a mărturisit că este dependentă de sex şi alcool.

A primit consiliere intensă pentru a depăşi dependenţa şi a părăsit Hollywood-ul în 1994 pentru a începe o viaţă liniştită în Santa Fe. Mai târziu s-a orientat spre scris. Şi-a expus experienţele şi luptele în „Moving Pictures”, o autobiografie pentru care a primit titlul de cel mai bine vândut autor.

Multă vreme, Ali spune că a trăit în trecut, gândindu-se mereu la ceea ce ar fi putut fi, dar acum este mai concentrată ca niciodată pe viitorul ei.Recente pe Ok! Magazine

Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
diana sucu martisoare origami copii 2 jpg
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg
Vedete care n au apelat la bisturiu FotoJet (10) jpg
Sharon tate roman polanski GettyImages 2662492 jpg
FotoJetTom si Elsina jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Mioara Roman a murit   Instagram (3) jpg