Alicia Keys: „E grozav să fii mamă”

20 iulie, 2010

Cântăreaţa care este însărcinată în cinci luni a spus că sarcina i-a schimbat perspectiva asupra vieţii. Alicia Keys (29) a spus, pentru o cunoscută publicaţie americană, că până în prezent s-a bucurat de fiecare aspect al sarcinii sale alături de logodnicul ei, producătorul muzical Swizz Beatz.

Cântăreaţa care este însărcinată în cinci luni a spus că sarcina i-a schimbat perspectiva asupra vieţii. Extrem de fericită, solista a adăugat că acest prim copil este cel mai grozav cadou pe care l-ar fi putut primi vreodată.

Alicia Keys (29) a spus, pentru o cunoscută publicaţie americană, că până în prezent s-a bucurat de fiecare aspect al sarcinii sale alături de logodnicul ei, producătorul muzical Swizz Beatz. „Iubesc copii şi sunt o familistă convinsă. Pentru că am avut o relaţie foarte apropiată de mama mea am înţeles că aceasta este foarte puternică, iar dragostea maternă e una de neegalat. E grozav să fii mamă”, a spus solista.

Alicia a mai povestit că sarcina i-a schimbat complet perspectivele asupra vieţii, făcând-o să-şi dorească un cu totul alt ritm, în care stabilitatea a trecut pe primul plan. „Înainte simţeam că muzica este totul pentru mine, că asta am nevoie să fac, că asta vreau să fac şi nimeni şi nimic nu mă poate opri. Acum îmi doresc stabilitate şi atât. Am ajuns într-un moment în care percep altfel toate lucrurile din jurul meu. Îmi aduc aminte cum eram înainte, când dispăream cu zilele de acasă şi habar nu aveam când o să mă întorc. Toate acestea au dispărut acum şi nu regret nici măcar pentru o secundă că m-am schimbat”, a mai spus cântăreaţa.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}