Amanta lui Jesse James îi cere iertare Sandrei Bullock

15 aprilie, 2010

Michelle "Bombshell" McGee, amanta lui Jesse James, i-a cerut scuze Sandrei Bullock în timpul unei emisiuni de televiziune din Australia. Ea l-a învinovăţitl pe James pentru aventura lor, conform dailymail.co.uk. Michelle McGee a spus că aventura pe care a avut-o cu Jesse James a durat 11 luni şi a insistat asupra faptului că regretă tot ce s-a întâmplat. "Mă simt vinovată. Îmi pare rău pentru Sandra", a declarat Michelle McGee în timpul emisiunii Today Tonight. Întrebată ce ar dori să îi transmită Sandrei Bullock, ea a răspuns: "Îmi cer scuze pentru situaţia jenantă. Îmi pare rău că totul a devenit public. Îmi pare rău pentru tot".

Michelle "Bombshell" McGee, amanta lui Jesse James, i-a cerut scuze Sandrei Bullock în timpul unei emisiuni de televiziune din Australia. Ea l-a învinovăţitl pe James pentru aventura lor, conform dailymail.co.uk.

Michelle McGee a spus că aventura pe care a avut-o cu Jesse James a durat 11 luni şi a insistat asupra faptului că regretă tot ce s-a întâmplat. "Mă simt vinovată. Îmi pare rău pentru Sandra", a declarat Michelle McGee în timpul emisiunii Today Tonight.

Întrebată ce ar dori să îi transmită Sandrei Bullock, ea a răspuns: "Îmi cer scuze pentru situaţia jenantă. Îmi pare rău că totul a devenit public. Îmi pare rău pentru tot".

Aceasta a mai spus că înţelege prin ce trece Sandra Bullock în aceste momente, după ce patru femei au pretins în ultima perioadă, în presa americană, că ar fi avut o aventură cu Jesse James.

"Cred că e devastată, supărată şi ruşinată. Îi prezint scuzele mele, din toată inima. Îmi pare rău pentru jena şi durerea pe care le resimte. Chiar îmi pare rău pentru asta", a adăugat Michelle.

McGee a dat vina pe Jesse James, susţinând că acesta i-ar fi spus că se despărţise de Sandra Bullock în momentul în care a început relaţia lor.Recente pe Ok! Magazine

sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg