Amanta lui Jesse James îi cere iertare Sandrei Bullock

15 aprilie, 2010

Michelle "Bombshell" McGee, amanta lui Jesse James, i-a cerut scuze Sandrei Bullock în timpul unei emisiuni de televiziune din Australia. Ea l-a învinovăţitl pe James pentru aventura lor, conform dailymail.co.uk. Michelle McGee a spus că aventura pe care a avut-o cu Jesse James a durat 11 luni şi a insistat asupra faptului că regretă tot ce s-a întâmplat. "Mă simt vinovată. Îmi pare rău pentru Sandra", a declarat Michelle McGee în timpul emisiunii Today Tonight. Întrebată ce ar dori să îi transmită Sandrei Bullock, ea a răspuns: "Îmi cer scuze pentru situaţia jenantă. Îmi pare rău că totul a devenit public. Îmi pare rău pentru tot".

Michelle "Bombshell" McGee, amanta lui Jesse James, i-a cerut scuze Sandrei Bullock în timpul unei emisiuni de televiziune din Australia. Ea l-a învinovăţitl pe James pentru aventura lor, conform dailymail.co.uk.

Michelle McGee a spus că aventura pe care a avut-o cu Jesse James a durat 11 luni şi a insistat asupra faptului că regretă tot ce s-a întâmplat. "Mă simt vinovată. Îmi pare rău pentru Sandra", a declarat Michelle McGee în timpul emisiunii Today Tonight.

Întrebată ce ar dori să îi transmită Sandrei Bullock, ea a răspuns: "Îmi cer scuze pentru situaţia jenantă. Îmi pare rău că totul a devenit public. Îmi pare rău pentru tot".

Aceasta a mai spus că înţelege prin ce trece Sandra Bullock în aceste momente, după ce patru femei au pretins în ultima perioadă, în presa americană, că ar fi avut o aventură cu Jesse James.

"Cred că e devastată, supărată şi ruşinată. Îi prezint scuzele mele, din toată inima. Îmi pare rău pentru jena şi durerea pe care le resimte. Chiar îmi pare rău pentru asta", a adăugat Michelle.

McGee a dat vina pe Jesse James, susţinând că acesta i-ar fi spus că se despărţise de Sandra Bullock în momentul în care a început relaţia lor.Recente pe Ok! Magazine

Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
Maia Morgenstern
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg
Femeile Presley jpg
Lopez în vizită (6) jpg
DeniseRichards PNG
Papa Francisc ingenuncheat de problemele de sanatate (1) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg
Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg