Amy Winehouse s-a cuminţit din dragoste

17 iunie, 2010

Prietenii cântăreţei spun că aceasta a renunţat la alcool, ţigări şi droguri pentru a-i face pe plac iubitului ei, regizorul Reg Traviss. Să aibă dragostea un asemenea efect miraculos asupra fostei abonate la clinicile de dezintoxicare? Ce-i drept, au apus de mult zilele în care fostul ei soţ, Blake Fielder-Civil, o atrăgea înapoi pe drumul pierzaniei de câte ori aceasta dădea semne că vrea să scape.

Prietenii cântăreţei spun că aceasta a renunţat la alcool, ţigări şi droguri pentru a-i face pe plac iubitului ei, regizorul Reg Traviss. Să aibă dragostea un asemenea efect miraculos asupra fostei abonate la clinicile de dezintoxicare?

Ce-i drept, au apus de mult zilele în care fostul ei soţ, Blake Fielder-Civil, o atrăgea înapoi pe drumul pierzaniei de câte ori aceasta dădea semne că vrea să scape. De altfel, Amy l-a părăsit pe Blake pentru noua ei dragoste, Reg.

"Este complet transformată", povesteşte unul dintre apropiaţii artistei, Sam Shaker. "Sunt atât de mândru de ea. Reg a readus-o cu picioarele pe pământ. La ultima ieşire, a băut toată noaptea numai cocktailuri fără alcool. Iar acum spune că este mai fericită ca niciodată. S-a schimbat pentru Reg. În plus, are un nou album în pregătire şi promite că va fi sănătoasă şi în formă pentru a-l promova", a adăugat Sam.

Vestea despre transformarea lui Amy vine după o serie de ştiri care prezentau o situaţie-limită în viaţa ei: Reg i-ar fi cerut cântăreţei să se lase de băutură şi droguri, altfel o părăseşte. Iată că ultimatumul iubitului a dat rezultate. "Amy nu vrea să-l piardă, aşa că a decis să facă un efort uriaş pentru el", spune Sam Shaker.

Foto: EPARecente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}