Ana Odagiu s-a căsătorit cu Conrad Mericoffer! Primele imagini cu actrița în rochie de mireasă

30 mai, 2023

Actrița Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit azi, 30 mai, în cadrul unei ceremonii discrete! Mireasa a arătat superb în rochia albă!

ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg

După aproape un an de relație, Ana Odagiu s-a căsătorit cu actorul Conrad Mericoffer în București. Au spus marele DA în fața Ofițerului Stării Civile în Capitală, iar mai apoi au mers spre Constanța, acolo unde au făcut cele mai frumoase poze de nuntă. 

Actrița Ana Odagiu apare în rochie albă de mireasă, creată de Ana Radu. În schimb, mirele e îmbrăcat într-o cămașă albă, cu pantaloni deschiși la culoare. Pe Instagram, vedeta a dat vestea despre căsătorie. 

„Cuvintele mi-au rămas mici, poveștile din spate sunt multe, așa că voi spune doar ce am spus și atunci: DA”, le-a transmis actrița fanilor ei. Totodată, ea a dezvăluit și cum și-a ales rochia de mireasă. „Povestea rochiei: prima probată și instant calificată”.

Povestea de iubire dintre Ana Odagiu și Conrad Mericoffer

În urmă cu aproape un an de zile, Ana Odagiu declara că după 3 ani de singurătate și-a găsit jumătatea, pe Conrad Mericoffer, care a fost căsătorit cu actrița Vichi Răileanu. „Până acum ne plângeam și eu, și Monica că suntem singure. Eu am intrat într-o relație acum. Am așteptări mari pentru că el a venit după o perioadă destul de lungă a mea în care am fost singură.

Trei ani am fost singură. Și acum s-a întâmplat, dar fiind foarte la început nu îmi vine să vorbesc despre asta, pentru că nu știu ce se va întâmpla. O luăm ușor”, a declarat ea pentru Fanatik

„Este actor. Deși toți prietenii mei spun, mamă, să nu vă luați actrițe, eu întotdeauna mi-am dorit un actor. Eu cu actorii comunic într-un fel, avem aceleași probleme, aceleași măcinări, este adevărat că orgoliile sunt cât casa. Se discută care este mai talentat, care nu. Avem chestia asta, din cauza acestui ego pe care actorii îl au ușor mai dezvoltat, dar eu pot să duc și treaba asta atâta timp cât vorbim aceeași limbă, și sunt pentru asta, pentru a avea același limbaj cu partenerul. Și la noi se întâmplă, dar ți-am zis, este prima lună. Vom vedea”, mai spunea actrița. 

Citește AICI un interviu OK! Magazine cu surorile Odagiu, Ana și Monica Odagiu. 

Foto: Facebook, Instagram, arhivăRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg