Anahi, cunoscută din serialul Rebelde, a devenit mamă a doua oară. Prima imagine cu bebeluşul

4 februarie, 2020
8 anahi din rebelde jpg jpeg

Anahi, cunoscută din serialul Rebelde, a devenit mamă pentru a doua oară. L-a arătat tuturor fanilor pe băieţelul său recent născut. 

În luna noiembrie 2019, Anahi a anunţat că va deveni mamă din nou. Atunci a început să îşi arate burtica de gravidă şi tot atunci a anunţat că ea şi soţul vor avea încă un băieţel. Pe micuţ l-au numit Emiliano.

Anahí Giovanna Puente Portilla de Velasco mai are un fiu, Manuel, în vârstă de 2 ani. Actriţa este căsătorită cu Manuel Velasco Coello, un politician din Mexic.

Frumoasa veste a făcut-o publică pe Instagram, acolo unde este urmărită de peste şase milioane de fani. Ea a postat o fotografie cu bebeluşul şi cu soţul ei, alături de descrierea: ”Bine ai venit Emiliano! 02/02/2020!!!!!! 11:37 pm. Te-ai grăbit un pic! 37 de săptămâni. Dar mulţumesc lui Dumnezeu că ne simţim perfect amândoi! A fost o naştere frumoasă! Vă voi povesti toate detaliile! Deocamdată Îi mulţimesc lui Dumnezeu încontinuu, dar şi vouă pentru că ne-aţi transmis toată dragostea şi rugăciunile voastre.”

3 anahi mama a doua oara 4 jpg jpeg

Ţi-o aminteşti pe Dulce Maria din "Rebelde"? Iată cum arată acum!

Din 2004 şi până în 2009, Dulce Maria a făcut parte din trupa pop RBD, care s-a format după ce telenovela ”Rebelde”, (2004-2006), a înregistrat un succes năucitor. De atunci, au trecut zece ani, timp în care nu s-au mai auzit prea multe lucruri despre actriţă. Ce-a mai făcut, cum şi-a dezvoltat cariera artistică, vedeţi în cele ce urmează... O ştim din telenovela „Rebelde” În prezent, Dulce Maria are 30 de ani şi este la fel de energică precum acum zece ani, când juca în telenovela ce cucerea publicul român, ”Rebelde”. De fapt, am putea spune că actriţa are mai multe proiecte artistice acum, deşi nu se mai bucură de atâta expunere.Recente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE