Anamaria Prodan are două cazuri de coronavirus în familie: "S-au infectat la farmacie"

20 iulie, 2020
4 anamaria prodan coronavirus familie 2 jpg jpeg

Anamaria Prodan a dezvăluit că în familia sa două persoane au fost infectate cu coronavirus, ba chiar cu una dintre acestea a şi intrat în contact. 

De ani de zile, Anamaria Prodan activează în lumea sportului. Este impresar şi este întotdeauna la curent cu ce se întâmplă cu jucătorii, chiar şi cu soţiile şi familiile acestora, şi cu cluburile sportive. Acum, aceasta a comentat valul de îmbolnăviri cu coronavirus care a asaltat Liga 1 şi a mărturisit că şi membri ai familiei sale sunt infectaţi.

Aşadar, Anamaria Prodan a dezvăluit că are două cazuri de coronavirus în familie. Este vorba despre unchiul şi mătuşa ei s-au infectat în timpul unui banal drum la farmacie.

"Sunt unii jucători ale căror soţii abia au născut. Ce ne facem dacă ei merg de la antrenamente acasă şi infectează nou-născuţii? Unchiul şi mătuşa mea s-au infectat când s-au dus la farmacie! Şi-au pus măşti, s-au protejat, şi-au pus şi căciuli, dar tot au luat virusul", a declarat Anamaria Prodan la Digi Sport. 

Se ştie că impresara a intrat în contact, zilele trecute, în mai multe rânduri, cu unchiul său, Iulian Prodan, confirmat pozitiv cu Covid-19. Bărbatul, în vârstă de 90 de ani, a fost internat de urgenţă la Institutul Matei Balş, după ce rezultatele testului pentru depistarea COVID-19 au ieşit pozitive.

Anamaria Prodan sare în apărarea celor infectaţi cu COVID-19: "Nu poate să-ţi interzică cineva să te duci la mare"

Anamaria Prodan e de părere că virusul nu ocoleşte pe nimeni, nici măcar pe fotbalişti, pe sportivii care au un stil de viaţă foarte sănătos. 

"Nu există să stai liniştit. Stai acasă, te duci şi duci gunoiul şi trece un vecin pe lângă tine şi tuşeşte. Conform regulamentului, un club nu poate să-ţi interzică să te duci la mare, de exemplu. Chiar dacă ei sunt sportivi, organismul poate să dezvolte virusul azi, mâine sau poimâine, dar ei să fie pozitivi în 3 zile."

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate