Anca Lungu a revenit în România. Cum s-a fotografiat prinţesa Polonic alături de mama sa, la Suceava

7 iulie, 2021
1 anca lungu5 jpg jpeg

Anca Lungu a revenit în România şi s-a fotografiat cu mama sa. Prinţesa Polonic este în vizită la familie, la Suceava, cu ocazia nunţii fratelui său. Fosta prezentatoare de la Observator, care s-a mutat în Franţa de trei ani savurează la maxim clipele petrecute în Bucovina, alături de familie.

Marea petrecere s-a încheiat, iar la final, vedeta şi mama sa erau foarte în formă, mai ca la începutul nunţii. De aceea, s-au şi fotografiat împreună.

”În aşteptarea fotografiilor oficiale de la nunta anului, las aici o poza neoficială, de la finalul petrecerii, cu soacra mare. Şi eu şi mama am radiat de bucurie întreaga zi şi cred că energia noastră se simte chiar şi în imaginea asta”, a scris Anca pe Instagram.

stanga
dreapta
1 anca lungu5 jpg jpeg
3 anca lungu jpg jpeg
4 anca lungu1 jpg jpeg
5 anca lungu2 jpg jpeg
6 anca lungu3 jpg jpeg
7 anca lungu4 jpg jpeg

Ea ne-a acordat în urmă cu câteva săptămâni un interviu exclusiv, pe care îl găsiţi AICI.

”Mi-am urmat inima, dar am cântărit cu creierul“, mărturisea Anca despre povestea sa de dragoste care a condus-o peste hotare.

”Suntem norocoşi să locuim într-un oraş atât de frumos, aproape de mare şi de multe locuri cu adevărat magice. Zilele de weekend le petrecem întotdeauna  împreună.  Sunt  zilele  în  care  ne încărcăm bateriile cu natura. Natura e cel mai bun prieten al nostru în perioada aceasta.”, mărturisea Anca.

Întrebată dacă Harry Arampatzis i-a devenit oficial soţ, Anca Lungu a fost evazivă:  ”Noi ne permitem luxul acesta, de a avea o viaţă personală  în  adevăratul  sens  al  cuvântului. Am ales să nu ne expunem şi să fim cât se poate de discreţi, probabil de aici şi misterul. Dar puţin mister nu strică niciodată, zic eu.”Recente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg