Anca Lungu, despre izolarea din cauza coronavirusului în Franţa: "Dacă nu respecţi regulile, primeşti o amendă destul de mare"

19 martie, 2020
1 anca lungu coronavirus franta jpg jpeg

Anca Lungu a povestit despre izolarea sa în Franţa, la Nisa, din cauza coronavirusului. Simona Gherghe, prietena sa, a fost curioasă cum se descurcă în carantină şi ce reguli sunt impuse acolo. 

Simona Gherghe a decis să facă câteva sesiuni live cu prietenele sale care locuiesc în diferite colţuri ale lumii unde coronavirusul a făcut victime. Adelina Chivu i-a răspuns zilele trecute fostei prezentatoare la întrebări, iar acum Anca Lugu, fosta prezentatoare de la Antena 1, a dezvăluit cum decurge izolarea în Franţa, la Nisa, acolo unde locuieste alături de soţ şi de copiii lor. 

"Această izolare este pentru toată lumea valabilă, nu numai pentru cei care au fost testaţi pozitiv sau pentru cei care au intrat în contact cu cei infectaţi. Am început de marţi, la prânz, preşedintele Macron a avut un discurs în care a anunţat măsura la care s-au gândit. Mă bucur că au luat această măsură. Am văzut că în Italia nu s-au luat măsuri de la început şi iată ce se întâmplă. (...)

Dacă toată lumea va respecta aceste măsuri, cu siguranţă vom vedea şi rezultatele. Foarte rar trece cineva pe stradă pentru că şi regulile sunt foarte stricte. Dacă vrei să ieşi afară, inclusiv pentru a face cumpărături, sau petru a merge la farmacie, sau pentru a-ţi plimba câinele, pentru că şi acest lucru este admis, sau dacă vrei să alergi de unul singur, trebuie să intri online, să te înregistrezi şi trebuie să completezi o adeverină pe propria răspundere în care trebuie să îţi treci datele de identificare şi în care spui motivul pentru care ai ieşit afară.", a transmis Anca Lungu prin intermediul Simonei Gherghe.  

Anca Lungu a explicat că oamenii pot primi amenzi usturătoare dacă nu respectă întocmai regulile. 

"Dacă te opreşte poliţia, trebuie să arăţi această hârtie. Dacă nu respecţi, o să primeşti o amendă destul de mare. Adică dacă eu spun că merg la supermarket şi poliţia o să mă găsească pe Promenadă, pentru că îmi e foarte dor de mare, nu e ok."Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg