Andreea Mantea, despre fiul ei, David: ''Mă abţin cu greu să nu plâng în faţa lui''

19 octombrie, 2020
2 mantea2 jpg jpeg

Andreea Mantea are o legătură bine sudată cu fiul ei David. Cei doi petrec aproape tot timpul împreună, însă momentele în care trebuie să stea separaţi, pentru că Andreea are alte angajamente, îi pun pe amândoi la grea încercare. La o astfel de situaţie vor “asista” telespectatorii Kanal D.

În timp ce frumoasa brunetă se pregăteşte pentru a lua parte la un eveniment important din viaţa celei mai bune prietene, copilul o roagă cu ochii în lacrimi să rămână acasă, alături de el.

“Fiind mamă singură, de-a lungul anilor, l-am învăţat pe David cu mine acasă, în permanenţă. Mă abţin cu greu să nu plâng în faţa lui.  Dar cumva îmi este greu, nici nu ştiu cand va fi momentul acela când va trebui să îl rup de mine. Când, la câţi ani? Fără să îl doară atât de tare, fără să mă doară pe mine atât de tare  Mi-a fost foarte greu să plec şi, cu toate astea, am făcut-o!”,  spune Andreea Mantea.

După îndelungi insistenţe, cu ochii în lacrimi, vedeta reuşeşte să îl convingă că trebuie ca el să rămână acasă, promiţându-i că va reveni cu o surpriză. Insistenţele lui David continuă, telefonic, în timp ce Andreea se afla în maşină, în drum spre eveniment.  Micuţul o roagă, plângand, să se întoarcă.

Cum va reacţiona prezentatoarea  Kanal D în faţa acestei alegeri dificile puteţi urmări în ediţia din această seară a reality-show-ului “Trăiri alături de Andreea Mantea”.Recente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg