Andreea Marin e mândră de Violeta, fiica ei. S-a aflat că vedeta mai are încă doi copii

10 ianuarie, 2020
1 andreea marin si violeta jpg jpeg

Andreea Marin este fericită alături de fiica ei Violeta, dar s-a aflat că în urmă cu mulţi ani vedeta a adoptat doi copii, pe care i-a crescut la distanţă. 

De-a lungul anilor, Andreea Marin s-a implicat în multe cauze sociale la noi în ţară, dar şi în străinătate. Vedeta a fost ambasador UNICEF. A fost impresionată de copiii din tările africane şi a decis să le sară în ajutor. A adoptat o fetiţă în 2008, iar în 2010 un băieţel. 

“Ţin legătura cu ei, merg la şcoală şi sunt bine, acum au un viitor. Am grijă de ei, dar nu vreau să mă laud cu asta”, spunea Andreea Marin în urmă cu mulţi ani de zile.

Copiii au crescut mult, au trecut de vârsta majoratului. Până la 18 ani, vedeta i-a ajutat financiar, s-a ocupat de educaţia lor. 

Andreea Marin nu îi mai vizitează acum pe cei doi copii adoptivi, însă nu i-a uitat. Pentru Libertatea, vedeta a dezvăluit amănunte despre cei doi copii, acum în vârstă de 20 de ani.

„Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor,  pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, a mai precizat ea. 

Andreea Marin a plecat în vacanţă în Bali alături de iubit. Cum s-au pozat cei doi împreună

avut multe proiecte, multe evenimente pe care le-a prezentat, multe apariţii televizate, iar acum îşi ia revanşa. La începutul lui 2020, Andreea Marin a plecat la mii de kilometri depărtare de România. Se află în Bali, acolo unde se relaxează, se deconectează de la viaţa agitată din Bucureşti. Vedeta a dat start noului an alături de iubitul său, de Adrian Brâncoveanu.

Foto: Wowbiz, Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG